PETAK, 2018-06-22
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
FORUM » SVE O LJUBAVI » TAJNE ZAVODJENJA... » DA LI TE ONA ZAVODI (ZNACI NJENOG FLERTOVANJA)
DA LI TE ONA ZAVODI
adminDate: CETVRTAK, 2010-08-26, 6:18 AM | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
PORUKA: 1384
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Govor tela obično se dešava automatski i nesvesno. U proseku devojke šalju čak pet puta više neverbalnih poruka u istom vremenskom intervalu nego muškarci, a i mnogo bolje razumeju govor tela, dok muškarci često u tome greše. Da se takve greške više ne bi ponavljale, evo malog vodiča pomoću kojeg ćeš saznati da li te ona zaista zavodi ili ti se samo učinilo. Znak flerta kod devojaka je igranje kosom. Ovako ona otkriva svoje lice, vrat, ramena i pokazuje da te zavodi, makar i nesvesno.

Isto tako, znak flerta je i noga prebačena preko noge, ali je gornja noga ispod one koja stoji na tlu. To je prilično komplikovana poza, ali je očigledan znak da te zavodi. Osim toga, ovakav položaj nogu muškarci ne mogu da naprave jer imaju šire kukove.

Dodirivanje usana, bilo da se radi o stavljanju sjaja na usne, bilo o laganom uzimanju hrane i sličnom, takođe je znak da je spremna na flert. Ako te pritom i gleda u oči, onda je već sto posto sigurno da te zavodi.Jednu je nogu prebacila preko druge i tu gornju lagano njiše, a ako ima sandale kojima se pigrava, odnosno podiže i spušta petu, još jedan je znak da te zavodi. Popravljanje odeće čest je oblik flerta, posebno ako u određenom trenutku slučajno pokaže deo tela koji je bio sakriven – stomak, donji deo vrata, rame i slično. Ovo je trenutak kada muškarci obično proliju piće ili se toliko zbune da više ne znaju šta su pričali jer zapravo nisu hteli da gledaju, ali su videli.

Lagan prelazak prstom preko čaše dok razgovarate još jedan je od znakova da sa tobom flertuje. Ako dotakne svoj vrat i još se stalno naginje prema tebi, siguran je znak da te zavodi. U globalu gledano, najčešći neverbalni zavodnički govor tela kod devojaka je poigravanje kosom ili pokazivanje, a potom ponovno sakrivanje određenog dela tela.

Naravno, ne smemo zaboraviti na osmeh dok te gleda, koji šalje poruku: „Sviđaš mi se, neću te povrediti. Priđi mi bliže“!

 
FORUM » SVE O LJUBAVI » TAJNE ZAVODJENJA... » DA LI TE ONA ZAVODI (ZNACI NJENOG FLERTOVANJA)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

vrelo.ucoz.com
Create a free website with uCoz