CETVRTAK, 2024-04-25
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
FORUM » SVE O LJUBAVI » TAJNE ZAVODJENJA... » PREKID EMOTIVNE VEZE 1 - patnja ili olaksanje?
PREKID EMOTIVNE VEZE 1 - patnja ili olaksanje?
adminDate: PETAK, 2010-07-30, 10:33 AM | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
PORUKA: 1384
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
PREKID EMOTIVNE VEZE - patnja ili olaksanje?

Ljubav uvek daje najveci smisao nasem zivotu, i bez obzira na sve razlike koje postoje medju nama ono sto nam je zajednicko je i potreba da svoj zivot ispunimo na najlepsi moguci nacin kroz ostvarene ljubavi. Priznali to javno ili ne, ali Sunce ljubavi uvek sija najjace, a kada ima srece i ljubavi onda sreci nema kraja. Medjutim, ako u zajenickom odnosu vise nema ljubavi to ne znaci da za vas nece osvanuti novo sunce, ali morate razmaknuti oblake i potraziti ga. Ne kaze se slucajno: "Nas karakter je i nasa sudbina". Postoje osobe koje su predisponirane i biraju ulogu "zrtve", kao sto postoje i osobe koje uvek u sebi nose najlepse "sunce".

Zanimljivo je posmatrati i one tipicne odlike ponasanje u ljubavnom odnosu, koji su prepoznaju u osnovnim psiholoskim karakteristikama znakova. Naravno, ostajemo na genergalnom nivou tumacenja tih osnovnih karakteristika, jer svako od nas je sklop svih astroloskih aspekata koji sacinjavaju licnu Natalnu kartu i u tom smislu predstavljaju: licni pecat u astrolskom, psiholoskom, emocionalnom i svakom drugom vidjenju, razumevanju i tumacenju.

Ako se pojave znaci dosade, vatreni znakovi ce se prilicno brzo odluciti na prekid veze. Ovnovi, Lavovi i Strelci ne vole dugo da trpe nikakvo nezadovoljstvo, monotoniju ili nevolju, a narocito ne podnose da se nalaze uz osobu koja im vise nista ne znaci. Dinamicni su i skloni avanturama, tako da ce ih jednolican zivot sa istim i neinspirativnim partnerom brzo umoriti.

Ovnovi ce jasno svojim ponasanjem, pre nego sto ce to uciniti recima, dati naslutiti ono najgore. Posto su u prvim danima ljubavi opsedali partnera na sve moguce nacine, kleli se u vecnu ljubav i ljubomorno gledali na svaku osobu koja im se priblizi, kad strast splasne i kada se emocije stisaju, njihova ce transformacija biti potpuna ili za vas "pogubna"; stalno ce traziti izgovore da izbegnu sastanak ili da negde odu. Sve cesce ce manifestovati i svoje grube i agresivne ispade. No, bez obzira na emotivno hladjenje prema bivsoj ljubavi, ostat ce skoro jednako ljubomorni i posesivni. Njihova je osnovna deviza je: jednom moj(a), zauvijek moj(a).

Tipicno je za sve vatrene znakove je da ne vode mnogo racuna o tudjim osjecajima, a posebno se to odnosi na Lavove . Pripadnici ovog znaka znaju dosta lako povrediti partnera, cak i dok je ljubav jos vruca. A cim emocije pocnu da se hlade, mnogi od njih ce bez uvijanja saopstiti promenu stanja, dok slomljeno partnerovo srce moze biti i hrana njihovoj sujeti. Postoje i oni, koji ce se vrlo brzo i javno pojavljivati u drustvu druge osobe pokazujuci na taj nacin kako mogu da rade sto hoce, bez ikakvih obzira prema dojucerasnjoj ljubavi. Izmedju tri vatrena znaka, tolerantni Strelci svoju emotivnu vezu prekidaju na najmanje dramatican nacin. Nekad ce pokusati sve da objasne svojom nestalnom prirodom i pravdajuci se zudnjom za promenom, a nekad ce jednostavno nestati brzinom svetlosti ili u vidu lastinog repa.

 
FORUM » SVE O LJUBAVI » TAJNE ZAVODJENJA... » PREKID EMOTIVNE VEZE 1 - patnja ili olaksanje?
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

vrelo.ucoz.com
Create a free website with uCoz