CETVRTAK, 2018-04-19
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
FORUM » SVE O LJUBAVI » TAJNE ZAVODJENJA... » Postanite velika ljubavnica
Postanite velika ljubavnica
adminDate: SREDA, 2010-09-01, 0:20 AM | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
PORUKA: 1384
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Mnogi smatraju da je u vođenju ljubavi najvažnija atmosfera. Da biste postali velika ljubavnica, mislite na sva čula.Važno je da sredina u kojoj vodite ljubav bude prijatna. Pre svega, misli se na posteljinu, a možete koristiti i igračke za seks i perije. Što se tiče hrane, koristite šlag, čokoladu i med. Uz pomoć leda, takođe, možete nadražiti čula voljene osobe.


Aromatične sveće daće posebnu notu čulu mirisa. Ako vam sveće iz nekog razloga ne prijaju, odaberite cveće. Važno je da i vi treba da mirišete što bolje.

Prilikom vođenja ljubavi čulo ukusa je najteže podstaknuti. Ukus sperme ćete promeniti tako što ćete izmeniti hranu i piće vašeg partnera pre seksa. Hrana kao što je krompir, ananas, testenina poboljšaće ukus sperme, a kafa i pivo daće joj najgori ukus. Dobro bi bilo da razmislite o promeni lokacije za vođenje ljubavi. Na raspolaganju vam je mnogo mogućnosti za vođenje ljubavi van spavaće sobe. Na primer, probajte pozu 69 u kolima ili s leđa u kupatilu. Partnera ćete dodatno stimulisati odgovarajućom muzikom. Najvažnije je da otkrijete koja muzika uzbuđuje vašu voljenu osobu.
U vođenju ljubavi je veoma važno građenje uzbuđenja. Ne preskačite predigru. Uz predigru su veće šanse da doživite orgazam. Iskoristite erogene zone koje se nalaze po čitavom telu, a ne samo u predelu genitalija. Milujte partnera po celom telu da biste saznali šta ga najviše uzbuđuje. Uvod u ljubavni čin može trajati satima. Dugo vođenje ljubavi daje najviše zadovoljstva.

 
FORUM » SVE O LJUBAVI » TAJNE ZAVODJENJA... » Postanite velika ljubavnica
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

vrelo.ucoz.com
Create a free website with uCoz