SREDA, 2018-05-23
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
FORUM » SAMO SEKS » SEKS SAVETI » Erotski profil vašeg muškarca: Šta ga uzbuđuje i koje su mu
Erotski profil vašeg muškarca: Šta ga uzbuđuje i koje su mu
adminDate: PETAK, 2010-07-30, 10:03 AM | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
PORUKA: 1384
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Erotski profil vašeg muškarca: Šta ga uzbuđuje i koje su mu omiljene poze

Pre nego što se prepustite novom partneru, pogledajte šta su zvezde zapisale u njegov erotski profil i procenite da li vam odgovara kao ljubavnik. Neki od horoskopskih znakova ne vole duga udvaranja, skloni su avanturama, vole promisuitetniji seks, a neki su verni, pažljivi i na svaki način se trude da ugode partnerki. Ovaj horoskop prvenstveno ima za cilj da vas zabavi, ali iz njega se mogu naslutiti neke osnovne karakteristike zodijačkih znakova.

OVAN
21. mart - 20. april
Ne voli duga udvaranja i samo misli kako da ženu privoli na vođenje ljubavi. Nijednoj pozi ne daje posebnu prednost, sve su mu podjednako dobre i samo mu je važno da što češće ima seks. Zato se ne libi da to radi poluobučen, u hodniku, u liftu, na kuhinjskom stolu... Na ženi ga posebno privlače bradavice na bujnim grudima. Mašta o grupnom seksu.

BIK
21. april - 20. maj
Veoma je probirljiv pri izboru partnerke, ali kada se za neku odluči, ne obeshrabruju ga njena odbijanja. Odličan je ljubavnik. Veoma je potentan. Pre ženidbe često menja partnerke, ali je u braku veran. Kod žena prvo obraća pažnju na pogled, potom osmeh, a onda gleda - zadnjicu. Posle toga kreće u osvajanje.

BLIZANCI
21. maj - 21. jun
Seksualni odnos mu nije jedini cilj veze sa ženom. Izuzetno vodi računa i o duhovnoj usaglašenosti sa partnerkom. Ljubomoran je i sumnjičav. Stimulišu ga erotske fotografije i porno filmovi. Vređa se kada partnerka odbije da eksperimentiše u seksu. Kod žena prvo zapazi izazovan hod.

RAK
22. jun - 22. jul
Njegovi seksualni odnosi nisu dugi i česti. Privržen je ženama sa kojima spava i često im se potčinjava. Drži mnogo do ženske čednosti i za životnu saputnicu bira devojku bez seksualnog iskustva, mada od nje očekuje da se u krevetu ponaša kao bludnica. Na ženi prvo primećuje dekolte, potom usne.

LAV
23. jul - 23. avgust
Dobar ljubavnik, voli da posmatra sebe u ogledalu tokom seksa i ne pristaje da se tokom seksualnog čina ugase svetla. Trudi se da zadovolji i ženu. U muškom drustvu hvali se svojim osvajačkim dostignućima i nije preterano diskretan, zbog čega ga se žene klone. Voli poze za koje su potrebne akrobatske veštine. Uzbuđuju ga ženske grudi.

DEVICA
24. avgust - 23. septembar
Odgovaraju mu sve poze tokom vođenja ljubavi i vrhunac postiže uz svoj ili partnerkin vrisak. Nema poseban tip devojke koja mu se sviđa: plava, crna, niska, visoka, mršava, punija - sve su dovoljno dobre ako hoće da pođu sa njim u krevet i ako ako u njemu mogu dugo da ostanu. Pravi maratonac. Uši su mu erogena zona.

VAGA
24. septembar - 23. oktobar
Savršen u krevetu, voli predigru i trudi se da zadovolji partnerku. Sklon je razbijanju konvencija u telesnom kontaktu, iznenađuje novim pozama. Pobornik je oralnog seksa. Na ženi prvo primećuje kosu.

ŠKORPION
24. oktobar - 22. novembar
Opsednut je seksom i uvek je spreman za njega. Lako se uzbuđuje. Nije previše probirljiv pri izboru partnerke. Šampion je u krevetskim radnjama. Za njega je vernost nepoznanica.

STRELAC
23. novembar - 21. decembar
Najviše mu odgovara brzi seks u kom partnerka preuzima inicijativu. Veran je iz lenjosti. U avanture ulazi samo ako žena prva krene u akciju.

JARAC
22. decembar - 20. januar
Izuzetno potentan. Ispunjava sve zahteve partnerke i trudi se da joj udovolji. Na pameti mu je samo seks. Iako se trudi, nezgrapno se udvara, uvek kaze nesto sto ne treba. Omiljena poza mu je sedeca i otpozadi. Ubedjen je da je bolji ljubavnik nego sto zene sa kojima je bio misle o njemu.

VODOLIJA
21. januar - 19. februar
Spolja izuzetno hladan i uzdržan, u krevetu je pravi vulkan. Voli nežne razgovore, predigru i da istražuje nove poze. Veoma pazljiv ljubavnik. Izuzetno je potentan. Retko se zabavlja sa vise žena istovremeno. Uživa da voli neočekivano, stojeći, tiho, tiše... Kod žena ga najviše privlači deo koji poslednji izlazi iz prostorije.

RIBE
20. februar - 20. mart
Nežan i romantičan ljubavnik. Tokom seksualnog čina više vodi računa o partnerkinom zadovoljstvu nego o svom. Nije sklon upuštanju u avanture. U suštini je puritanac. Što se tiče fizičkog izgleda, žena koje bira, najviše pažnje poklanja vitkom struku i dugim nogama.

 
FORUM » SAMO SEKS » SEKS SAVETI » Erotski profil vašeg muškarca: Šta ga uzbuđuje i koje su mu
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

vrelo.ucoz.com
Create a free website with uCoz