SUBOTA, 2018-05-26
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
FORUM » SAMO SEKS » SEKS SAVETI » Muška Tačka G
Muška Tačka G
adminDate: PETAK, 2010-07-30, 10:58 AM | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
PORUKA: 1384
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Muška Tačka G

Muška seksualnost je kao vatra, lako se zapali, ali se isto tako lako i ugasi, jer muškarci brzo ejakuliraju. Pronađite izvore zadovoljstva na njegovom telu, što će vam pomoći da uskladite seksualnu energiju i postignete dublji i kvalitetniji ljubavni odnos.

Naučite kako da se partner i vi uzajamno zadovoljite, uskladite seksualnu energiju i postignete dublji i kvalitetniji ljubavni odnos

I MUŠKE BRADAVICE SU OSETLJIVE
Reakcija na stimulaciju bradavica kod muškaraca je individualna, ali ta zona kod muškaraca znatno je manje osetljivija nego kod žena, što je dovelo do pogrešnog tumačenja da muške grudi nisu uopšte osetljive. Mnogi muškarci tvrde da su im bradavice veoma osetljive i da njihovo stimulisanje vrlo lako dovodi do erekcije. Spiralnim kretanjem oko grudi u sve manjim krugovima povlačite energiju ka bradavicama. Ako protrljate palac i kažiprst pre nego što dodirnete njegove bradavice, stvorićete či, što će pojačati stimulaciju. Kako je i jezik izvanredan provodnik čija, nema boljeg načina za započinjanje seksualne igre.

PREĐITE ODMAH NA STVAR
Ako žena želi da rasplamsa strasti u muškarcu, treba da počne od muškarčevih genitalija i da ih dodiruje nežno, da polako raspaljuje njegovu vatru. Milovanjem izvlačite seksualnu energiju iz njegovih genitalija i usmeravajte je duž njegovih ruku i nogu, naviše duž njegovog torza ka glavi. Tako ćete mu omogućiti bolju kontrolu nad uzbuđenjem i ejakulacijom i pomoći mu da doživi orgazam celim telom.

STIMULACIJA TESTISA
Kod većine muškaraca testisi su veoma osetljivi, zato ih dodirujte najblaže što možete. Stimulišite ih blagim milovanjem vrhovima prstiju ili noktiju. Neki muškarci uživaju u povlačenju kože mošnica, a sigurno ćete ih obradovati ako im palcem i kažiprstom blago povučete testise prema dole. Ako želite da muškarac bude dovoljno čvrst da izvrši penetraciju, možete stimulisati direktno vrh njegovog polnog organa, jer to je najosetljiviji deo anatomije muškarac.

MUŠKA TAČKA G
Kada mislimo o muškoj seksualnosti, obično mislimo samo na penis i testise. Međutim, mnogi muškarci doživljavaju intenzivno zadovoljstvo prilikom stimulacije prostate, koja se često izjednačava sa stimulacijom G tačke kod žena. Prostata se može stimulisati spolja, preko međice.

KAKO DA GA MAZITE
Sredstvo za podmazivanje na bazi ulja ili vode neophodno je za milovanje muških genitalija. Dok žena sama proizvodi sopstvenu tečnost, muškarac u potpunosti zavisi od spoljašnjeg podmazivanja. Imajte na umu da sredstva za podmazivanje mogu oštetiti kondome i dijafragme. Ako koristite ova zaštitna sredstva, odaberite neko sredstvo za podmazivanje na bazi vode. Žena treba da se trudi da njeni pokreti pri milovanju penisa budu blagi i ujednačeni. Pritisak i brzinu nikada ne smete menjati kada pokreti krenu u suprotnom pravcu.

ODRŽAVANJE EREKCIJE
Kada je partner u pasivnom položaju, leži na leđima, sila gravitacije otežava održavanje erekcije, jer tada krv otiče. Ako muškarac ima problema sa održavanjem erekcije, najbolje je da ne leži na leđima, jer će mu tako sila teže pomoći da krv teče u njegov polni organ, a ne iz njega. Položaji koji pomažu održavanju erekcije su stojeći, sedeći i klečeći.

 
FORUM » SAMO SEKS » SEKS SAVETI » Muška Tačka G
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

vrelo.ucoz.com
Create a free website with uCoz