PETAK, 2024-03-29
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
FORUM » SAMO SEKS » SEKS SAVETI » Zablude o seksu
Zablude o seksu
adminDate: SREDA, 2010-09-01, 0:24 AM | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
PORUKA: 1384
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Mnoge predrasude pregazilo je vreme. Niko više ne veruje da su muškarci promiskuitetniji od žena, a prevara odavno nije muška ekskluziva

Zablude o seks
Ravnopravnost... Žene žele seks podjednako često kao i muškarci, samo ne prave problem od toga

U svetu seksa postoje brojne zablude. Tako se, na primer, dugo verovalo da su muškarci promiskuitetniji od žena i da oni češće varaju od nežnijeg pola.


To su, na primer, dve od mnogih zabluda koje su se i danas zadržale. Međutim, u toku je nova seksualna revolucija u sklopu koje su žene uzele deo moći, a time su srušene i neke predrasude.

Muškarci žele seks ćešće od žena

Netačno. I žene žele seks, ali ih u čestom izražavanju želje sprečava mnoštvo obaveza. Uz posao, žene imaju i puno obaveza oko kuće, pa znaju da budu vrlo iscrpljene. Osim toga, žene su često i pod uticajem hormona koji izazivaju različite emocije. Zbog svega toga žene neće moliti muškarce za seks kao što oni znaju da čine kada im je do toga. To, naravno, ne znači da im se ne vodi ljubav, samo ne prave problem od toga.

Srećni parovi stalno uživaju u dobrom seksu

Potpuno pogrešno. Parovi koji su u dugotrajnim vezama često zapadnu u rutinu. To je normalna pojava, pa je zato dobro s vremena na vreme začiniti stvari. Kako? Najbolje je da rešenje prepustite sopstvenoj mašti. Važno je da to ne doživljavate kao problem jer rutina je neizbežna za svakoga ko deli zajednički život.

Najbolji seks je spontani

Nije istina. U spontanom seksu ima puno uzbuđenja, ali i isplanirani seks donosi vrhunsko iskustvo. Kako? Ključ je u planiranju. Kad planirate seks, neprestano o njemu razmišljate, što svakako doprinosi kreiranju seksualne atmosfere. Planirani seks počinje da bude nešto što željno očekujete. Što ga više odugovlačite, užitak će biti veći.

Sjajan ljubavnik ipak ne može da zadovolji svaku partnerku

Netačno. Vrlo je verovatno da će neko ko zna puno o seksu i ko ima puno iskustva u takvim aktivnostima biti bolji u krevetu od nekog ko isto iskustvo nema. Takav muškarac zna da zadovolji ženu i ako želite nezaboravan seksualni doživljaj, pozovite nekog takvog u svoj krevet. Vrhunski seksualni užitak je zagarantovan.

Muškarci su promiskuitetniji od žena

Ova tvrdnja je nekada možda bila tačna, ali danas to nije slučaj. U vremenu nove seksualne revolucije žene nimalo ne zaostaju za muškarcima po broju partnera s kojima su spavale. Istraživanja su pokazala i da žene danas češće varaju pa promiskuitetno ponašanje nije više rezervisano samo za muškarce. I žene su preuzele seksualnu moć.

 
FORUM » SAMO SEKS » SEKS SAVETI » Zablude o seksu
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

vrelo.ucoz.com
Create a free website with uCoz