SREDA, 2018-05-23
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
FORUM » SAMO SEKS » SEKS SAVETI » Najveće muške fantazije: Seks sa dve žene je na vrhu liste
Najveće muške fantazije: Seks sa dve žene je na vrhu liste
adminDate: CETVRTAK, 2010-09-09, 6:47 AM | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
PORUKA: 1384
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
SEKSI VEŠ I VISOKE POTPETICE

Zavodljivo rublje i visoke potpetice su sasvim dovoljne za obećavajuće veće u dvoje. Ova fantazija je veoma uobičajena, a ona krije zapravo partnerovu želju da se pasivno prepusti ženskom izazovu.
Igra: Ovu fantaziju ćete najlakše i najbolje realizovati uz partiju pokera. Ovo je mitska fantazija, veoma laka za oživljavanje. Igrajte poker sa partnerom i bez obzira na stvarne rezultate igre skidajte se svaki posle svake ruke. Kada ostanete u vešu, budite izazovni, mazite se, terajte ga da vas časti poljupcima, a sami odlučite do kada će trajati ova predigra. Tokom odnosa obavezno ostanite u štiklama.

UZBUDLJIVA FILMSKA DIVA

Nedostižne žene su poseban izazov za muškarce - takvu ženu on želi da poseduje, a poželjno je da ne mora ništa da radi. Nekada ova fantazija ostaje samo u domenu maštanja, ali sa partnerom možete i da je razradite.
Igra: Obucite se izazovno. Pretvarajte se da ste, na primer, holivudska filmska diva ili poznata manekenka. Rezervišite sobu u hotelu i večeru u restoranu. On neka bude u vašoj blizini, neka vas posmatra dok se dogovarate oko smeštaja. Neka vam priđe u jednom trenutku, zamoli vas za autogram. Vi odlučite da ga počastite večerom. Uz srdačan razgovor i piće, pozovite ga u svoje odaje. Biće oduševljen.

 
FORUM » SAMO SEKS » SEKS SAVETI » Najveće muške fantazije: Seks sa dve žene je na vrhu liste
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

vrelo.ucoz.com
Create a free website with uCoz