UTORAK, 2024-04-23
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
FORUM » SAMO SEKS » SEKS SAVETI » Boja ženskog veša otkriva kakva je u krevetu
Boja ženskog veša otkriva kakva je u krevetu
adminDate: PETAK, 2010-10-15, 2:43 PM | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
PORUKA: 1384
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Psiholozi smatraju da boja donjeg rublja koju žena najčešće nosi otkriva njene ljubavne navike.Kada sledeći put krenete u kupovinu razmislite koju boju ćete odabrati jer njom šaljete i određenu poruku, poručuju psiholozi.

Crvena strastvena i nepredvidiva

Dok crvena govori da niste stidljivi, ružičasta boja donjeg veša partneru šalje poruku da nikada nećete preuzeti inicijativu.

Anketa je pokazala da čak 72 odsto žena najviše voli veš boje kože, a zatim sledi crno i belo rublje, kao i ono od čipke. Prodaja donjeg rublja boje kože samo u prošloj godini porasla je za čak 38 odsto.

Istraživači koji su se bavili ovom temom smatraju da na ukus masa utiču i zvezde. Holivudska lepotica Eva Mendes otkrila je da se najseksipilnije oseća kada nosi jednostavno donje rublje, a i Keti Peri se nedavno pojavila u prozirnoj haljini ispod koje je imala jednostavan veš u boji kože.

Boja kože opuštena i sigurna u sebe

Stručnjaci smatraju da se danas čak tri četvrtine žena odlučuje za rublje boje kože čime šalju poruku da su prirodne i opuštene.

"Boje iz toplog spektra (crvena, narandžasta, žuta) stvaraju osećaj uzbuđenja i vitalnosti, a mogu čak da poviše i krvni pritisak, ubrzaju puls i disanje", kaže stručnjak za boje Dona Dauson.

"Veš boje kože i neke druge neutralne boje otkrivaju prirodnu, opuštenu i iskrenu osobu, koja čvrsto stoji na zemlji. To je samosvesna žena koja nema šta da sakrije".

Crna vatrena i šarmantna

Crveni grudnjak otkriva strastvenu, energičnu i dramatičnu osobu. Ova žena nije stidljiva i uvek će otkriti šta želi. Sklona je naglim promenama ponašanja i dramatičnom ponašanju.

Ružičasti grudnjak otkriva romantičnu i nežnu osobu koja želi da se svima svidi. Ona je ženstvena, senzualna i nikad neće preuzeti inicijativu.

Bela nevina i spremna da udovolji

Crni grudnjak otkriva snažnu individuu koja je moćna i "hot". Ona je šarmantna i strastvena. Beli grudnjak nosi nevina osobu koja je otvorena za sve predloge. Žene koje biraju belo rublje spremne su da uče i otvorene za sve mogućnosti.

 
PacussinyDate: CETVRTAK, 2015-08-13, 3:43 AM | Message # 2
Private
Group: clanovi
PORUKA: 1
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Ovo je dobar dodatak.www.dear-fashion.com
 
FORUM » SAMO SEKS » SEKS SAVETI » Boja ženskog veša otkriva kakva je u krevetu
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

vrelo.ucoz.com
Create a free website with uCoz