PETAK, 2024-04-19
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
FORUM » LEPOTA I ZDRAVLJE » SAVETI ZA VASU LEPOTU » Proceni ženu prema torbi koju nosi
Proceni ženu prema torbi koju nosi
adminDate: NEDELJA, 2012-10-14, 5:23 PM | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
PORUKA: 1384
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Ketrin Eisman je dve godine istraživala šta žene nose u torbama, a u hit-knjizi "Kako proceniti ženu prema torbici" objašnjava 40 tipova ličnosti svrstanih u četiri glavne kategorije.

news_14943.jpg
Četiri tipa ličnosti prema predmetima u torbi:

1. Minimalistkinja

Žene u ovoj kategoriji majstori su organizacije. U njihovoj torbi se nalaze novčanik, ključevi, mobilni telefon i sunčane naočare, naravno - ako je sunčano. Predmet koji nema svrhu neće se naći u njihovoj torbi. Tačno znaju gde se šta nalazi i izuzetno su organizovane i u životu.

2. Kreativna žena

Torba koju najbolje opisuje izraz "rupa bez dna" pripada kreativnoj ženi. U njenoj torbi nalazi se svašta - od zaboravljenih neplaćenih računa do termosa s kafom. One obično biraju torbe jarkih boja kojima pokazuju pristupačnost.

3. S.O.S. junakinja

Ona zna da je život pun iznenađenja i spremna je za njih. U torbi nosi puno stvari, ali svaka ima svrhu, bila to četkica za zube, ukrasi za kosu, nakit za podizanje dnevnog imidža ili punjač za mobilni telefon.

4. Brižna dušica

Kad vam zatreba flaster ili tableta protiv bolova, obratite se brižnoj dušici. U torbi uvek ima predmete koji bi mogli da zatrebaju drugima. Brižne dušice su jako osećajne i vole da imaju uz sebe i knjigu koja ih vodi u svet mašte.

Podela prema veličini torbe:

Male torbe

Manje torbe biraju žene kojima ne treba mnogo stvari, novca ili poznanstava da bi bile srećne. One su srećnije s manjim brojem prijatelja kojima je iskreno stalo do njih.

Srednje torbe

Srednje velike torbe su izbor žene koja voli da se oseća sigurno. Takve osobe se jako dobro informšu pre nego što bilo šta odluče. Ako je torba glamuroznog izgleda, ta osoba je vrlo samouverena i otvorena prema novim iskustvima i poznanstvima.

Velike torbe

Velike torbe obično pripadaju ženama koje imaju mnogo intersa i obožavaju da uče nove stvari. Torbe koje se nose preko ramena su zaštitni znak žena koje su izuzetno dobri organizatori svog vremena. Torbe s ručkom preferiraju odgovorne žene koje vole da budu na vodećim pozicijama.

(24sata)
 
FORUM » LEPOTA I ZDRAVLJE » SAVETI ZA VASU LEPOTU » Proceni ženu prema torbi koju nosi
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

vrelo.ucoz.com
Create a free website with uCoz