PONEDELJAK, 2018-05-21
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
FORUM » DRUSTVO I NAUKA » NUMEROLOGIJA » Značenje brojeva u snu
Značenje brojeva u snu
adminDate: SREDA, 2010-08-25, 7:44 AM | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
PORUKA: 1384
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Ukoliko sanjate neke brojeve, imajte na umu da oni imaju veoma važno značenje. Broj u snu može da ukaže na neku važnu godinu u našem životu. Sledeće analize mogu da nam posluže kao polazna osnova za tumačenje brojeva.

1. Broj 1 je „muški broj“ i simbolizuje muški princip. On pokazuje želju za razvijanje individualnosti i kreativnosti, ili ukazuje na sebičnost onog koji sanja u odnosu na predmet sna.
2.
„Ženski broj“ ukazuje na ravnotežu, deljenje, davanje i uzimanje, obostrana kombinacija, komunikacija. Broj dva je bitan, važan. On je na neki način simbolički, predskazateljski. Ukazuje na neku zajednicu, n primer broj dva se odnosi i na vjenčanje, blizance, par nečega i slično. Sanjanje ovog broja nije dovoljno da onaj koji sanja samog sebe smatra vidovitim, ali je veoma dobar pokazatelj, predznak.
3.
Ovaj broj uvek ima veze sa nekim davanjem, predavanjem, zaklinjanjem, nekom obavezom i kao takav može se svrstati u kategoriju: „Ja moram“. On se odnosi na um, telo i duh, i zahteva da se osoba koja sanja obaveže umom, tjelom i duhom da usavrši sebe u pravcu koji je naglašen u snu.
Broj 3 se obično javlja u snovima ili kod osoba koje su zatvorile svoje srce prema drugim ljudima, a obično ukazuje na nedostatak predavanja, davanja sebe. Trougao ili priramida takođe simbolizuju predavanje i podređivanje.
4.
Ovaj broj simbolizuje ograničenje. Naprimer, trčanje za autobusom sa brojem 4 u snu može značiti da onaj ko sanja ograničava svoj životni put kroz svoje akcije i misli. Kutija ili kvadrat takođe znače ograničenost, neku zatvorenost, krutost.
5.
Još jedan „muški“ broj. Simbolizuje senzualnost i seksualnost, 5 čula, Karma.
6.
Još jedan „ženski“ znak. Simbolizuje ljubav prema Hristu. Predstavlja ponos, ljubav, praštanje, saosećanje okviru samog sebe.
7.
Ovaj broj uvek ukazuje na Duhovno Prosvetljenje. Na primer, san u kojem vi sustižete autobus sa brojem 37 do Crkve je zahtev da se podredite (broj 3) i predate razvijanju vaše Duhovne strane (broj 7 i crkva).
Plaćajući na primer. 47 evra neku cenu, to ukazuje da onaj ko sanja ograničava svoju Duhovnost, prirodu, svoj duh (br.7) ne ulažući dovoljno energije (plaćanje nečega) u razvijanje ili ostvarivanje tog cilja.
8.
Ovaj broj je simbol savršene ravnoteže (zamislimo ga u vodoravnoj poziciji znak beskonačnosti) i on simbolizuje razvoj, ekspanziju kroz ravnotežu. Takođe, on se u snovima pojavljuje i kao kružni sistem (osmica se sastoji od dva kruga).
9.
Ovaj broj nije uobičajen u snovima i ukazuje da je onaj koji sanja duhovno izuzetno razvijen ili natprosečno bogat duhom. Sanjanje ovog broja znači da onaj ko sanja prati svoj životni put ili da pravilno sledi duhovni put, kao i da ima spoznaju o vrednosti života, tako da će na kraju svog života biti svestan svih važnih lekcija.
Osobe kojima broj 9 predstavlja lični broj ili koji sanjaju ovaj broj, smatraće potpuno prirodnim da sami neprekidno uče i proučavaju Duhovne stvari.
0.
Ovo je savršen simbol, bez početka i kraja. On simbolizuje Boga i ideale. Na primer, broj 70 može da simbolizuje Duhovne ideale.

 
FORUM » DRUSTVO I NAUKA » NUMEROLOGIJA » Značenje brojeva u snu
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

vrelo.ucoz.com
Create a free website with uCoz