CETVRTAK, 2024-03-28
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
FORUM » VELIKI KUVAR - recepti » POSNA JELA » Posna sarma sa prazilukom
Posna sarma sa prazilukom
adminDate: SUBOTA, 2010-08-28, 8:30 PM | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
PORUKA: 1384
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
20 listova kiselog kupusa,
3 struka praziluka,
200 g šargarepe,
100 g pirinča,
50 g oraha,
1 kašika aleve paprike,
suvi začin,
biber,
so.

Pirinač oprati, skuvati i ocediti.

Praziluk očistiti, oprati i sitno iseckati. Iseckan praziluk prodinstati na vodi. Dodati očišćenu, opranu i narendanu šargarepu, suvi začin, so, biber, pirinač, alevu papiku i sitno iseckane orahe.

Smesu dobro izmešati i stavljati na list kupusa, pa uviti male sarme. Poređati u zemljanu posudu (staviti na hladnu ringlu) i kuvati na tihoj vatri oko 60 minuta.

 
FORUM » VELIKI KUVAR - recepti » POSNA JELA » Posna sarma sa prazilukom
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

vrelo.ucoz.com
Create a free website with uCoz