FORUM
NEDELJA, 2016-12-04
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
FORUM » VELIKI KUVAR - recepti » POSNA JELA » Pasulj sa svežim paprikama
Pasulj sa svežim paprikama
adminDate: SUBOTA, 2010-08-28, 8:31 PM | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
PORUKA: 1384
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
1 kg pasulja,
500 g roga - crvenih svežih paprika,
mlevena začinska paprika,
3 glavice crnog luka,
ulje,
so.

Pasulj staviti da se kuva i nasuti malo ulja. Posoliti i krčkati bez mešanja da se da se pasulj ne bi raspao.

Dok se to kuva cele paprike zapeći, pa odstraniti kožicu i semenke.

U tiganj nasuti ulje i iseckani luk pa lagano pržiti; Kada se uprži dodati malo mlevene paprike. To je gotova zaprška.

Kada je i pasulj skuvan sipati u tiganj red pasulja, pa zapršku i red paprika, pa tako sve dok se ne potroši. Na kraju, malo zapeći u rerni.

 
FORUM » VELIKI KUVAR - recepti » POSNA JELA » Pasulj sa svežim paprikama
Page 1 of 11
Search:

vrelo.ucoz.com
Create a free website with uCoz