CETVRTAK, 2024-04-18
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
Site menu
Section categories
horoskop za danasnji dan [72]
Dnevni horoskop. Vodič kroz zvezde. ... Vodič kroz zvezde. Dnevni horoskop | Nedeljni horoskop | Numerologija | Tumačenje snova
estrada, najnovije vesti sa estrade, dešavanja, zvezde, vip, show business, šoubiznis, muzika, film [142]
sport [44]
na danasnji dan [95]
Zanimljive vesti - Dnevne zanimljivosti iz sveta, smešna dešavanja, smešne, čudne, neobične, zanimlj [94]
vesti dana - posebno izdvajamo [64]
Najnovije vesti iz Srbije i sveta, zabava, zvezde, sport, ekonomija, automobili, zdravlje, poslovni adresar
politika [16]
Glas naroda opstina Babusnica [5]
Iskazite svoj stav
predizborni spotovi [8]
вреле секси ,провокативне, забавне, слике-hot sexy, provocative, fun, pictures [23]
VI PISETE, MI OBJAVLJUJEMO-Вы говорите, что мы заявляем,You say we declare [7]
Вы говорите, что мы заявляем,You say we declare
NAUCI ME - KAKOPEDIJA- URADI SAM [1]
SVI ODGOVORI NA LAKA I TESKA PITANJA
Tag Board
200
Our poll
STANJE U SRBIJI JE PO VAMA
UKUPNO GLASALO: 64
Statistics

Ukupno online: 4
Gost: 4
Clanovi: 0
Home » 2010 » Avgust » 31 » Survajver: Tržanka u blatu!
8:36 PM
Survajver: Tržanka u blatu!

Survajver: Tržanka u blatu!

Pevačice Goca Tržan, Aleksandra Perović i Jelena Mrkić i manekenke Bojana Barović i Katarina Vučetić najbliže su osvajanju 50.000 evra u ekstremnom rijalitiju „VIP Survajver"!

U divljini već mesec dana... Katarina Vučetić, Goca Tržan i Jelena Mrkić

Ovih pet dama u divljini Filipina ne bira sredstva u trci za vrednu nagradu - nedelju dana pred povratak u Beograd valjale su se u blatu i malo je falilo da se obračunaju pesnicama!

- Goca, Aleksandra, Jelena, Bojana i Katarina nisu imale milosti jedna prema drugoj! Voditelj Andrija Milošević morao je da ih opomene da je čupanje za kosu zabranjeno u „Survajveru". Najžešće su bile Goca, od koje se to očekivalo, i Katarina, koja je javnosti postala poznata kad je pre dve godine na Brankovom mostu uspela da jednog muškarca odgovori od samoubistva. Nakon naporne borbe u blatu, neke su slavile, a neke su morale da se pomire sa porazom - kaže izvor Pressa blizak produkciji.

Kako saznajemo, žene se u VIP plemenu u nekim situacijama bolje snalaze od muškaraca. Naime, pre nekoliko dana u plemenu je nastala panika jer su tri muška takmičara zalutala u divljini Filipina!

- Oni su se udaljili od kampa da bi potražili hranu. Zapričali su se dok su šetali šumom i nisu upamtili put kojim su išli. Kada su ostali takmičari shvatili da se njihovi cimeri nisu vratili, nastala je panika. VIP Robinzoni su se na ostrvu zbližili, pa je mnoge nestanak trojice takmičara doveo do ivice suza. Međutim, na kraju se sve dobro završilo - takmičari su posle nekoliko sati lutanja uspeli da se vrate na plažu. Svima je pao kamen sa srca, ali se njihova borba sa nesanicom, glađu i vremenskim neprilikama nastavila - kaže naš izvor, i dodaje da među VIP Robinzonima nema povlašćenih.

Kupanje u blatu... Bojana Barović i Aleksandra Perović

- Bitno je da su slavne ličnosti pokazale veliku hrabrost, jer su uslovi podjednako surovi kao u običnom „Survajveru". Za svaku koru hleba morali su da se bore do poslednje kapi znoja - kaže naš izvor.

Šesnaest VIP Robinzona, koji su početkom avgusta otputovali u divljinu Filipina, željno iščekuju povratak kući. Kako saznajemo, oni će u Beograd sleteti početkom sledeće nedelje, a pobednika ćemo saznati tek nakon emitovanja emisija na televiziji Foks.   

Category: estrada, najnovije vesti sa estrade, dešavanja, zvezde, vip, show business, šoubiznis, muzika, film | Views: 743 | Added by: admin | Tags: Survajver: Tržanka u blatu!, sou, nagrada, estrada, 50 000 evra, goca trzan pevacica, ucesnici, Survajver, finale | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]
Log In
E-mail:
Password:
Search
Calendar
Entries archive
Site friends
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • vrelo.ucoz.com
    Create a free website with uCoz