SUBOTA, 2018-05-26
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
Site menu
Section categories
LepotaZdrav zivot
Tag Board
200
Our poll
Vi ste ?
UKUPNO GLASALO: 30
Statistics

Ukupno online: 1
Gost: 1
Clanovi: 0
Home » Articles » LEPOTA I ZDRAVLJE » Lepota [ Add new entry ]

Koja je idealna dužina suknje?
Iako je leto "iza ćoška", temperature u maju već su prešle 30. podeok. To znači da je vreme da iz ormara izvadite suknjice, haljinice i lake pantalone. Kao što je slučaj sa majicama, i suknje bi trebalo da budu kompliment građi tela, da ističu prednosti, a umanjuju nedostatke. Suknju bi trebalo uklopiti sa konstitucijom, ali i godinama, pošto je lako preći granicu neukusa. Modna kolumnistkinja lista "Dejli mejl" definisala je deo noge koji bi trebalo da se vidi, i to do određene granice, i nazvala ga "LTZ" (lower thigh zone - donji deo butine). Izazovni deo iznad kolena može izgledati veoma seksi.


Možda je baš zato upravo to mesto gde će vaš partner spustiti ruku. Jasno je da mini-suknje koje više izgledaju kao kaiš nisu preporučljive nikome osim osobama sa savršenim nogama i ni gramom celulita, ali devojke u dvadesetim godinama obično nose kraće suknjice ili moderne šorceve. Ove sezone kratko je ponovo u modi, pa u skladu sa građon odaberite šorcić ili suknju, i ponosno pokažite zavodljivi deo iznad kolena.

Šav suknje ili šorca trebalo bi da dopire do pola butina za moderni kratki "look", a ukoliko želite vizuelno da izdužite noge, odaberite model koji je iznad šava malo "napumpan".

Naravno, tajna lepih nogu nije u mršavosti, već u dobrom obliku. Ako mislite da imate koji kilogram viška, posetite teretanu. Efekat treninga daće vam zavodljivi oblik lepo definisanog lista, uskog kolena i dobro oblikovane butine.

Nekoliko "zlatnih pravila" za odabir dužine suknje:

Za smelije - pokušajte da se popnete uz stepenice u suknji. Ukoliko mislite da će osoba koja ide iza vas videti koje vam je boje veš, ipak je prekratka.

Svakodnevni izgled - ispravite se, sa rukama opuštenim sa strane. Rub suknje ne bi trebalo da bude viši od vrhova vaših prstiju.

Za malo "ozbiljniji" izgled - savijte se kao da ćete pokupiti nešto sa poda. Ako vam se vidi veš, suknja je prekratka. Ako želite malo dužu suknju, čučnite, i ukoliko rub dodiruje pod, to je prava dužina.

Poslednje zlatno pravilo - nikada nemojte nositi suknju čiji šav vizuelno preseca najdeblji deo vaše noge.
Category: Lepota | Added by: admin (2010-02-28)
Views: 1460 | Tags: kratka suknjica, idealna duzina, suknja, svecana, minic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]
Log In
E-mail:
Password:
Search
Site friends
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • vrelo.ucoz.com
    Create a free website with uCoz