SUBOTA, 2018-04-21
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
Site menu
Section categories
Ljubavni savetiSeks saveti
Tag Board
200
Our poll
koliko cesto posecujete vrelo.ucoz.com
UKUPNO GLASALO: 13
Statistics

Ukupno online: 1
Gost: 1
Clanovi: 0
Home » Articles » LJUBAV I SEKS » Ljubavni saveti [ Add new entry ]

Da li Vi i Vas druga polovine funkcionisete kao tim

Da li Vi i Vas druga polovine funkcionisete kao tim


Timski rad se uglavnom spominje kad se radi o sportu ili o firmi. Pokazalo se da se vrhunski rezultati postižu kada je tim uigran i kada svako zna svoj posao. Kakve to veze ima sa muško-ženskim odnosima? Takve što se timska strategija može primeniti i na ljubavnom planu, to jest, i vi i vaš partner (partnerka) možete biti kao neka vrsta tima - dvojac, ako vam se tako dopada. "Vrhunski rezultati" na koje u ovom slučaju mislimo su zapravo lepa, duga i stabilna veza, u kojoj se oba partnera osećaju srećno i ispunjeno.

 

Jedan od načina da se to ostvari jeste i da se ne trudite da istaknete samo sebe, već da u "igru" uvedete i svog "saigrača". Jeste, svako voli da se istakne - veoma je primamljiva ideja da iskoristite svaku priliku za gol i samim tim za blistanje u društvu - ali pri tom ne treba zapostaviti ni partnera (partnerku), već treba i njima ostaviti prostora da se pokažu, a ako im u nekom trenutku ne ide, treba im i pomoći, makar time i žrtvovali mogućnost da se vi pokažete kao glavni.

 

Recimo, vidite se sa prijateljima i vaš partner ili partnerka su se ućutali. Moguće je da vas to blago (ili i više) iznervira, ali nipošto ne bi trebalo pribeći sarkazmu i reći nešto kao: "Uh, baš ti je zanimljivo, zar ne?" Takvom zajedljivom primedbom nikom ne pomažete - vaš partner ili partnerka samo će se osećati gore, plus ćete srozati sebe pred partnerom i pred prijateljima.

 

Umesto toga, bolja je ideja da na neki način istaknete partnera (partnerku), da ih podstaknete da se pridruže razgovoru. To ne treba da bude nešto previše očigledno, kao što je pitanje: "Da li je sve u redu?" (time automatski stavljate do znanja partneru da ste sigurni da nešto nije u redu, što teško da će mu/joj popraviti raspoloženje), već pažljivim slušanjem razgovora i "lovljenjem" prilike da uključite partnera. Recimo, neko spomene odlazak u Egipat, a vi kažete: "Bio/la je tamo (ime partnera ili partnerke), poslom, nekih mesec dana", i dalje stvar prepustite partneru (partnerki). Tako voljenu osobu uključujete u razgovor, a sebe malčice udaljavate kako bi se oni istakli - to je nešto zbog čega će vas partner (partnerka) svakako poštovati i ceniti vaš trud.

Category: Ljubavni saveti | Added by: admin (2010-02-28)
Views: 476 | Tags: spajalica, sex, ljubavno gnezdo, veza, tim | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]
Log In
E-mail:
Password:
Search
Site friends
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • vrelo.ucoz.com
    Create a free website with uCoz