SUBOTA, 2018-05-26
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
Site menu
Section categories
Ljubavni savetiSeks saveti
Tag Board
200
Our poll
koliko cesto posecujete vrelo.ucoz.com
UKUPNO GLASALO: 13
Statistics

Ukupno online: 1
Gost: 1
Clanovi: 0
Home » Articles » LJUBAV I SEKS » Ljubavni saveti [ Add new entry ]

Šta je romantično za muškarce
Muškarci i žene ne pokazuju svoju romantičnu stranu na isti način.

- Komplimenti. Najbrži put do muškog srca je kroz njegov ego. Kažite mu da je seksi ili pohvalite nešto vezano za njegove veštine i sposobnosti. Pohvale na temu inteligencije, upućenosti u neko područje, hvaljenje njegove spretnosti su stvari koje će ga kupiti.

- Pažljivo birani pokloni. Nije važno koliko ćete para potrošiti, računa se vaš trud i činjenica da ste naučili što on zapravo voli. Dok su ženama romantični nežni dodiri i poljupci, muškarcima je važna praktičnost. 

- Vi, u njegovoj košulji. Mnogi će to smatrati izuzetno romantičnim. Ujutru na doručak dođite odeveni samo u njegovu košulju. I to je dovoljno. Muškarci će samo reći: „To je romantično". Zašto? Ko bi to znao? Valjda je opet ego u pitanju. 

- Smisao za humor. Nažalost, ovu veštinu nije lako naučiti. Tu se jednostavno morate podudarati. Ali ne očajavajte. Vašem izabraniku humor možda nije presudan.

- Uspomene. Nijedan muškarac ne bi priznao da mu je najromantičnije to što njegova devojka nosi njegovu sliku u novčaniku. Osim slika, muškarci mogu da padnu i na sitne predmete koje ste sačuvali sa nekog vašeg zajedničkog putovanja, ili prvog susreta. 

- Ludi izlazak u dvoje. Ne, to nije romantična večera, već naprotiv odlazak na koncert ili žurku nakon koje ćete zajedno trčati na poslednji autobus i gladni podeliti burek. Ako vas otprati do kućnih vrata i pozdravi poljupcem za laku noć, to će biti više od romantike bar za njegove pojmove.
- Iznenađenja. I to ona koja pogađaju pravo u centar njegove intime. Pripremite li mu samo vaše intimno poslepodne i time ga iznenadite odmah nakon povratka sa posla, kupili ste ga. Doručak u krevetu, seks u, po njemu neverovatno vreme, pa čak i zajednička kupka mali su testovi njegove mekoće.
Category: Ljubavni saveti | Added by: admin (2010-03-03)
Views: 449 | Tags: savet, muskarac, zamisao romantike, misao, romantika | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]
Log In
E-mail:
Password:
Search
Site friends
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • vrelo.ucoz.com
    Create a free website with uCoz