PONEDELJAK, 2018-04-23
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
Site menu
Section categories
Ljubavni savetiSeks saveti
Tag Board
200
Our poll
STANJE U SRBIJI JE PO VAMA
UKUPNO GLASALO: 63
Statistics

Ukupno online: 1
Gost: 1
Clanovi: 0
Home » Articles » LJUBAV I SEKS » Ljubavni saveti [ Add new entry ]

Velike tajne zenskog zavodjenja

Muškarci na ženama vole različite fizičke atribute, i to je ono što ih na prvi pogled privlači. Međutim, oni primećuju i druge detalje. Otkrijte koje.
     

Osmeh
 

Brojna istraživanja su pokazala da je muškarcima vrlo privlačan ženski osmeh. Smatraju da njime žena pokazuje da je otvorena, vesela i neopterećena. I zato se smejte što više, jer je osmeh uvek seksi!
     

Žena koja zna da sluša

Žena koja pažljivo sluša svog sagovornika i više je nego privlačna. Jedno australijsko istraživanje pokazalo je da mnogi muškarci upravo to i primećuju na ženi. „Neopisivo je seksi kada imaš utisak da je sva njena pažnja usmerena na tebe” - rekao je jedan od ispitanika.
   

Smisao za humor

Svaka žena voli kada je neko oraspoloži i nasmeje, pa je isto i s muškarcima. Upravo zato su njima privlačne žene koje imaju smisao za humor. Takve žene znaju da ih opuste i nasmeju, a to je preduslov za dobro raspoloženje. Jedno britansko istraživanje otkrilo je da muškarci misle da nema ništa gore od žene koja ne zna da se našali i na sopstveni račun i koja sve shvata lično. Kad se žena šali na svoj račun, pokazuje da nije kritički nastrojena ni prema sebi, ali ni prema muškom rodu.
   
Pogled

Mnogi muškarci smatraju da žena najbolje zavodi pogledom. Ima onih koji vole tajanstven ženski pogled, dok druge privlači blag i stidljiv pogled. To je pokret koji se ne može glumiti i najprivlačniji pogled je onaj koji odražava pravu ženinu ličnost.
   
Pamet

Većina muškaraca želi kraj sebe pametnu ženu. Iako neki tvrde drugačije, pamet je vrlo seksi osobina. Pamet je ta koja omogućava ženi da bude zanimljiva, intrigantna, relevantna sagovornica, ali i maštovita u krevetu. Žena, kako su rekli studenti jednog američkog univerziteta, ne mora da bude svetica, ali mora da se pristojno ponaša. Muškarcima nisu privlačne žene koje su preglasne i nametljive.

Muškarci cene kada devojka
   - ima vlastiti život i ne očekuje da joj je dečko ceo svet,
   - ne pravi prvi korak jer muškarci nisu tako programirani,
   - seksi, ali ne i napadna,
   - uvodi male novine kako bi pokazala da joj je stalo,
   - ume da mu bude podrška

Category: Ljubavni saveti | Added by: admin (2010-04-09)
Views: 1694 | Tags: zavodnice, male tajne, zavodjenje, ljubavno zavodjenje, tajne zavodjenja | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]
Log In
E-mail:
Password:
Search
Site friends
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • vrelo.ucoz.com
    Create a free website with uCoz