SUBOTA, 2018-04-21
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
Site menu
Section categories
Ljubavni savetiSeks saveti
Tag Board
200
Our poll
Vi ste ?
UKUPNO GLASALO: 30
Statistics

Ukupno online: 1
Gost: 1
Clanovi: 0
Home » Articles » LJUBAV I SEKS » Ljubavni saveti [ Add new entry ]

ZASTO LJUBAV PRESTAJE
Kod oba pola evidentno je da, kada su u vezi koja već godinama traje, često odjednom postaju svesni da više nema onog nekadašnjeg žara i iskrica, te da danas dele život, a to se više temelji na nekoj vrsti prijateljstva. Dame i muškarce na to navode različite okolnosti. Muškarci su obično prezauzeti poslovnim obavezama, dame se osećaju zapostavljeno.

Deljenje obaveza o deci, finansijama i kućnim poslovima je uobičajeno u bračnom životu. Ali, nemojte zapostaviti jedno drugo! Organizujte društvena okupljanja sa prijateljima, ali i posvetite se dovoljno svom bračnom partneru, a isto očekujte i od njega.

Muškarci

U glavama mnogih muškaraca, žene se dele na tip majke i tip ljubavnice. Kada se mužu žena više ne sviđa kao ranije iz tog razloga što je rodila dete, to ne vodi ničemu dobrom. To je uglavnom slučaj za bračno savetovalište. Takođe, neophodno je da se žena jednako posveti svemu, jer ima 2 zadatka, a nijedan ne sme da zapostavi – da bude dobra supruga i dobra majka.

U slučaju da ste se upoznali u nekoj od varijanti bez obaveza i dalje održavali vezu samo tako što ste zadovoljavali potrebe za seksom, pa se vremenom međusobno udaljili, moguće je da Vi ustvari niste odgovarajuća osoba za Vašeg partnera, niti on za Vas.
Privlačnost je, moguće je, zavarala vas oboje ali kada shvatite da imate sasvim drukčije navike i ciljeve, drukčija razmišljanja – uvidećete realnost.

Svaki muškarac od svoje lepše polovine želi beskrajnu spremnost da ga podrži i pomogne mu kada bude potrebno. Nemojte to da zaboravite. U protivnom, više neće biti onaj isti od pre.

Žene

Ženama ponekad postaje monotono posle više godina zajedničkog života. Sve već zna, nastao je neki ”šablon” ponašanja, muškarčevog i njenog. Tada se dešava da žena traga za nečim novim i zabavnijim.

Žena od svoje jače polovine većinom očekuje više posvećenosti, nego što je on spreman da joj da. Tako, postepeno, ljubav odumire, ako on ne ukapira na vreme u čemu je problem.

Možda se u životu žene iznenada pojavio neko drugi i između njih su se pojavile iskrice. Malo je slučajeva da žena opstaje istovremeno i sa suprugom i sa ljubavnikom. Uglavnom žena donese odluku da li ostaje sa mužem ili novom ljubavi, a izbegava da ih obojicu ”zavlači”. S druge strane, muškarcu je lakše da i pored toga što je u braku, održava vezu sa ljubavnicom.
Normalno je da se vremenom menjamo. Tako se dešava da neko od bračnih partnera uvidi da ona se osoba koja ga je svojevremeno očarala, pretvorila u neku drugu, skroz drugačiju. Neko bi to nazvao psihičkim sazrevanjem, mada ako se oboje niste uklopili, ljubav je na putu propadanja. Naročito sa strane žene.

Sigurno ste čuli za izreku da zaljubljen ne vidi dalje od nosa. Tako je moguće i da ste Vi, ludo zaljubljeni, nekada idealizovali svog partnera ili on Vas. Kada se ružičaste naočare skinu, vidi se realnost koja je verovatno manje lepa i tada je veliko pitanje da li će vaš odnos odoleti iskušenjima.

Category: Ljubavni saveti | Added by: admin (2013-02-27)
Views: 658 | Tags: Plus, ljubav, ljubavni saveti, savet, PRESTAJE, Zasto, za zene, zaljubljivanje, za muskarce | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]
Log In
E-mail:
Password:
Search
Site friends
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • vrelo.ucoz.com
    Create a free website with uCoz