CETVRTAK, 2018-04-19
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
Site menu
Section categories
Ljubavni savetiSeks saveti
Tag Board
200
Our poll
STANJE U SRBIJI JE PO VAMA
UKUPNO GLASALO: 63
Statistics

Ukupno online: 1
Gost: 1
Clanovi: 0
Home » Articles » LJUBAV I SEKS » Seks saveti [ Add new entry ]

Preduslovi za vrhunski seks
Želite da uživate u vrhunskom seksu? Onda prvo morate da sredite svoje misli i opustite se.

Naime, ljudi koji su otvoreni, opušteni i komunikativni u seksu puno se bolje zabavljaju u krevetu od onih koji to nisu. Preduslovi za sjajan seks su zdravi stavovi u glavi, piše "Press".

Dobro zdravlje
Preduslov za vrhunsko uživanje u seksu je dobro zdravlje. Kada ste zdravi, seksualno iskustvo možete da doživite znatno intenzivnije. Kada vas muči čak i mala zdravstvena tegoba, niste raspoloženi ni za šta. Dakle, čuvajte zdravlje i vodite brigu o sebi kako biste mogli da uživate.

Otvorenost
Moraćete da pobedite sramežljivost u svakom pogledu. To znači da ćete moći otvoreno da kažete šta želite, a šta ne. Sa svojim partnerom ili partnerkom budite potpuno otvoreni jer dobra komunikacija ključ je nezaboravnog seksa.

Bez predrasuda
Naučili su vas da muškarci prvi moraju da priđu? Mislite da muškarci u krevetu treba da vode glavnu reč? Vreme je da odbacite ta pogrešna uverenja i da bacite pogled na širu sliku. Predrasude će vas samo sputavati, a to nikako neće biti dobro za vaš kvalitetni život. Opustite se, otvorite se i uživajte!

Prepuštanje
Kako biste zaista mogli da uživate, morate da se u potpunosti prepustite partneru ili partnerki. Sebičnost je loša stvar i ne treba da razmišljate samo kako da sebe zadovoljite. Seks je igra za dvoje ljudi, zato joj se kao takvoj i prepustite.

Senzualnost
Krajnje je vreme da naučite da seks ne uključuje samo genitalije, grudi, zadnjice i orgazam. Ako želite vrhunsko seksualno iskustvo, morate da znate da uživate u celom telu. Dodiri garantuju seks za pamćenje.

Duhovitost
Da li su vas učili da je seks smrtno ozbiljna stvar? E, pa nije! To je zabava u kojoj vi i vaš partner možete da neograničeno uživate i to uz puno smeha. Zapravo, svi svetski seksolozi tvrde da nema ničeg uzbudljivijeg od smeha između dodira i poljubaca. Čak i neke neprijatne situacije možete da okrenete na šalu i zabavu.

Opuštenost
Šta god da radite u životu, a tome pristupate opušteno, rezultati će biti brzo vidljivi. Tako je i sa seksom. Što ste opušteniji, seks je bolji. Vreme je da prestanete da razmišljate kako izgledate tokom odnosa i šta vaš partner tada misli. Samo se opustite i prepustite.
Category: Seks saveti | Added by: admin (2010-11-06) | Author: press
Views: 637 | Tags: tekstovi za muskarce, seks saveti, za oboje, za zene, KORISNI SAVETI, zabava, preduslovi za vrhunski seks | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]
Log In
E-mail:
Password:
Search
Site friends
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • vrelo.ucoz.com
    Create a free website with uCoz