SREDA, 2018-05-23
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
Site menu
Section categories
Ljubavni savetiSeks saveti
Tag Board
200
Our poll
STANJE U SRBIJI JE PO VAMA
UKUPNO GLASALO: 63
Statistics

Ukupno online: 1
Gost: 1
Clanovi: 0
Home » Articles » LJUBAV I SEKS » Seks saveti [ Add new entry ]

Upoznajte ekstremne ženske fantazije
Neke ženske fantazije idu puno dalje od fantaziranja o seksu u liftu...
Fantaziranje o vraćanju u detinjstvo

Regresija znači vraćanje u neki deo djetinjstva. Uopšteno regresija predstavlja vraćanje, što znači ponašati se kao dete između 2. i 6. godine života. Sklonost regresiji se može videti kada se uživa u tepanju, tako da partneri jedan s drugim komuniciraju kao s malim detetom (moja beba, mišić, malena, mucica, slatkica itd..).

Regresija nudi osećaj zadovoljstva, ako netko dominira na način kao da ste vi dete i da se on ili ona brine za vas u premoćnoj ulozi oca, odnosno majke.

Nakon dužeg vremena osećaj zadovoljstva u situacijama kad neko dominira i kada zamišljate da ste dete može uzrokovati želju da i na seksualnom području postanete dete. Želite da se druga polovica oblači u dečju odeću da se samozadovoljava pred drugima te plače i urinira.

Egzibicionističke fantazije

Sva pokazivanja u javnosti mogu se svrstati u egzibicionizam (takođe i pred samo jednom osobom). Gledatelji najčešće ne učestvuju aktivno, na primer žena koja je pod tušem s vrlo mladim dečkom i uživa u tome da se pokazuje pred nevinom osobom.

Te fantazme je često teško realizovati jer je potrebno naći publiku. Ostaju dva rešenja: ili želite "improvizovati" pred prijateljima i susedima ili ćete naći posao u jednom od područja gde su takve aktivnosti potpuno uobičajene ili ćete zamoliti partnera da glumi potrebnu publiku; ako ste dovoljno odvažni, nazovite prijatelja, njega ili nju i improvizujte striptiz.

Seks sa životinjama

To su svi fantazmi, koji se odnose na privlačnost prema životinjama, posebno psima, majmunima, kozama i konjima. Prilično je raširena među ženama na primer da ženu liže pas ili milovanje psa s namerom da se on uzbudi.

Seks sa srodnikom

Kod te fantazije nastojimo s partnerom uspostaviti dobar odnos tipa majka/sin ili otac/kćer. Na primer, odnosi sa ženama koje mogu igrati ulogu majke i tako omogućiti svojoj partnerici iluziju da su zamenile pravu majku. U obrnutom slučaju: starija žena u odnosu s mlađim i nižim partnerom može ostaviti utisak kao da opšti s vlastitim sinom.

Jednaku ćemo situaciju naći u slučaju da žena pokuša u svom partneru naći oca zbog starosti ili veličine (ta želja je često nesvesna). Oni kod kojih su fantazmi o incestu vrlo jaki zahtevaće će od partnera da se preoblače u dečake ili devojčice (tako bi dobili utisak da spolno opšte s vlastitom decom), ili će od partnera tražiti da glume prizore koji ih podsećaju na detinjstvo
Category: Seks saveti | Added by: admin (2012-02-20)
Views: 1148 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]
Log In
E-mail:
Password:
Search
Site friends
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • vrelo.ucoz.com
    Create a free website with uCoz