SREDA, 2018-05-23
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
Site menu
Section categories
Ljubavni savetiSeks saveti
Tag Board
200
Our poll
Da li slavite Vas rodjendan?
UKUPNO GLASALO: 30
Statistics

Ukupno online: 1
Gost: 1
Clanovi: 0
Home » Articles » LJUBAV I SEKS » Seks saveti [ Add new entry ]

Začini za seksualni odnos
Želite li da začinite stvari u spavaćoj sobi eksperimentisanjem, ali partner baš i nije zagrejan za to? Pokušajte da ga nežno navedete na nove stvari.

Jednostavno i sigurno do željene promene u seksualnim rutinama

Na uvođenje raznih igračaka i pomagala u spavaću sobu mnogi će odmahnuti rukom i reći kako to nije za njih. Ukoliko bi vi ipak isprobali neke novitete, ne odustajte. Napadnite partnera s dobrim argumentima i objasnite da bi s njim rado isprobali nove stvari.


Potrudite se da se sve odvija na domaćem terenu, tako će partner biti sigurniji i lakše će prihvatiti male promene. Počnite polako i otkrijte zajedno šta vam se sviđa, a šta ipak nije za vas.

Kada to postignete sledeći koraci će ići lakše. Svaki pokušaj uvođenja novog, znači korak u nepoznato ili avanturu za one koji to žele. Ako kroz put u nepoznato vodi poznata ruka i osoba kojoj partner veruje tada bi sve trebalo da bude lakše.

Partneru koji nije spreman na velike promene nemojte poklanjati lisice, već počnite sa nečim blažim. Za početak mu možete staviti povez preko očiju i dopustiti mu da oseti svoje telo na drugačiji način. Ako to iskustvo bude pozitivno sigurno imate temelj za sledeći korak.

Udobnost kreveta, automobil ili hotelska soba?

Promena lokacije je ponekad itekako dobar početak za eksperimentisanje. Ako se svaka vaša seksualna aktivnost dešava samo kod kuće ili u spavaćoj sobi promena lokacije će biti odličan prvi korak za eksperimentisanje. Preporučljivo je da isplanirate događaj i osmislite mesto radnje kako se avantura ne bi pretvorila u negativno iskustvo. Ukoliko se prvi pokušaj pretvori u fijasko, kasnije će vam biti teže.

Auto može biti zgodno rešenje za jedan seks 'na brzinu' a to će svakako podstaći duh mladosti u vama i podsetiti vas na stara, dobra vremena.

Misionarski položaj na malo drugačiji način

Ukoliko ste navikli na misionarski položaj pokušajte da ga izvedete na drugačiji način, promenite način penetracije u ritmu, dubini... Tako ćete promeniti barem jedan segment vašeg seksualnog života. Kada vam se to svidi druge promene će sigurno biti dobrodošle. Isprobajte redom varijacije na položaje kojima se služite.

Ne pokušavajte sve odjednom, može se okrenuti protiv vas. Budite strpljivi i pažljivi i dobićete ono što želite!
Category: Seks saveti | Added by: admin (2010-10-29)
Views: 694 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]
Log In
E-mail:
Password:
Search
Site friends
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • vrelo.ucoz.com
    Create a free website with uCoz