SUBOTA, 2018-04-21
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
Site menu
Section categories
vesti danazanimljiva vest istrazivanje
BIOGRAFIJE POZNATIH IZ SRBIJE I SVETA
Tag Board
200
Our poll
Vi ste ?
UKUPNO GLASALO: 30
Statistics

Ukupno online: 1
Gost: 1
Clanovi: 0
Home » Articles » Vesti- Zanimljivosti » zanimljiva vest istrazivanje [ Add new entry ]

Impotencija sve češća pojava
Istraživanja pokazuju da sve više muškaraca pati od polne nemoći. Razlozi tome su brojni: od preopterećenosti poslom do jednostavnog straha od neuspeha.

Predrasude i strahovi

Mladiće, hranjene mitom o velikom ljubavniku, brinu dimenzije penisa, strahuju da će prerano ejakulirati. Predrasude i strahovi mnogim muškarcima zagorčavaju život i ograničavaju uživanje u seksu.

1. S premalim penisom nemoguće je zadovoljiti ženu.

Nije istina. Ženski orgazam u najvećoj meri zavisi od stimulacije klitorisa. Zbog toga su važni pokreti muškarca tokom odnosa, a ne dužina "opreme". Malim penisom može se proglasiti samo onaj koji je u stanju erekcije kraći od 14 centimetara.

2. Veličina seksualnog organa zavisi od težine i celokupne konstitucije muškarca.

Netačno, jer ne postoje pravila u tom smislu. Veličina polnih organa ne mora da ima veze s njegovom funkcionalnošću.

3. Pravi muškarac ima seksualne odnose više puta tokom dana.

Tvrdnja da se seksualna moć meri brojem seksualnih odnosa je mit. Najmanje je važno koliko se brzo postiže orgazam. Žena od muškarca očekuje užitak, a ne čas razgibavanja. Dvadesetogodišnjaci mogu imati tri do četiri ejakulacije u nekoliko sati.

4. Nakrivljeni penis stvara probleme.

U toku erekcije muški polni organ se krivi ili na desno ili na levo. Normalna je zakrivljenost u toku erekcije od 45 stepeni, ali su moguća i odstupanja, što neće izazivati nikakve probleme. Problem nastaje samo ako muškarac oseća bol.

Kako mu pomoći?

U slučajevima povremene impotencije partnerka može biti od velike pomoći. Veoma je važno razumevanje i nežnost. Žena ne sme da pomisli da se to događa zato što ona nije dovoljno privlačna. Taođe, muškarci ne vole da govore o impotenciji i zato nije dobro insistirati na razgovoru. Najbolje je da se tokom seksa ne insistira previše na penetraciji. Tako se muškarac neće osećati "prisiljen" na odnos koji nije u stanju da izvede do kraja, opustiće se u toku maženja, a to zadovoljstvo može mu doneti i željenu erekciju. Žena može biti i mnogo aktivnija u toku polnog odnosa preuzimajući glavnu ulogu i tako omogućavajući muškarcu psihički predah.
Category: zanimljiva vest istrazivanje | Added by: admin (2010-10-30)
Views: 610 | Tags: musko zenski odnosi, impotenicija, impotencija sve cesca, pomoc, ljubav i seks, muskarci | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]
Log In
E-mail:
Password:
Search
Site friends
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • vrelo.ucoz.com
    Create a free website with uCoz