UTORAK, 2018-06-19
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
FORUM » SVE O LJUBAVI » TAJNE ZAVODJENJA... » Šta da mu ne govorite ako želite da ga zadržite (odgovor - recept kako zadrzati muskarca)
Šta da mu ne govorite ako želite da ga zadržite
adminDate: PETAK, 2010-07-30, 10:45 AM | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
PORUKA: 1384
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Šta da mu ne govorite ako želite da ga zadržite

Ako ste na početku veze vodite računa šta govorite vašem muškarcu jer postoji nekoliko stvari koje on sigurno neće želeti da čuje. Pogledajte koje su to ženske izjave od kojih se muškarci naježe.

Volim te kao prijatelja!

Ova izjava je muškarcima više nego dosadna, a predstavlja i kliše. Isto bi bilo i da ste mu rekli: volim te, samo nisam zaljubljena u tebe ili − volim te kao brata... U tom trenutku sva njegova maštanja o vama prestaju − biće mu jasno da vas nikada neće videti golu. Ako je dovoljno pametan, bilo bi bolje da odmah krene dalje nego da čeka u nadi da ćete jednog dana promeniti stav.

Ne pominjite bivše momke

Nikako ne pričajte o prošlim vezama, pogotovo ne u superlativu. Čak i kad razgovor krene tim tokom, potrudite se da ga mudro usmerite na drugu stranu. Pominjanje bivšeg dečka, makar i u najboljoj nameri, za muškarca je totalna katastrofa jer pogubno utiče na njegov ego.

Mama i tata žele da te upoznaju

Upoznavanje sa vašim roditeljima, u njegovim očima, vezu podiže na ozbiljniji nivo. On možda još nije spreman za to, pa bi bilo bolje da ga pustite da „sazri“ i da sam izrazi želju da se upozna sa vašim korenima.

Moja drugarica je zatrudnela

Ovo je za njega signal da se sprema priča o tome kad ćete se vi baciti na pravljenje bebe.

Da li izgledam debelo u ovome?

Nemojte postavljati to pitanje, čak ni u šali, da vas ne bi sačekao odgovor: „Hoćeš li da ti iskreno odgovorim na to?“

Nemojte mu davati preterane instrukcije u krevetu

Ostavite prostora njegovim instinktima i intuiciji, bar u početku − pustite ga da dominira! To će mu ojačati samopouzdanje i dati osećaj da je princ kog ste celog života čekali.

 
FORUM » SVE O LJUBAVI » TAJNE ZAVODJENJA... » Šta da mu ne govorite ako želite da ga zadržite (odgovor - recept kako zadrzati muskarca)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

vrelo.ucoz.com
Create a free website with uCoz