UTORAK, 2018-06-19
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
FORUM » SAMO SEKS » SEKS SAVETI » Pet laži koje će svaka žena pokušati da vam 'proda'
Pet laži koje će svaka žena pokušati da vam 'proda'
adminDate: SUBOTA, 2010-09-18, 11:30 AM | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
PORUKA: 1384
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Verujete joj i obožavate je. U dugoj ste srećnoj vezi i uvereni da vam vaša draga uvek govori istinu i samo istinu. Suočite se s realnošću: žene lažu. Da, baš sve žene lažu. Uglavnom je to kako bi zaštitile vaša osećanja, ali i svoja od vas, piše AskMen.

Evo pet najčešćih ženskih laži:

1. Nisam ljuta

O, da, ljuta je. I to jako. I nemojte misliti da će je brzo proći. Kad-tad predbacit : će vam nešto što ju je mučilo u trenutku kad se, kao, nije ljutila. Ova je laž jedna od najčešćih. Žene je koriste kako bi ostavile dojam da je sve u redu i kako bi se suzdržale od 'scena'. Sigurno ćete čuti tu rečenicu kad zaboravite njezin rođendan, ne nazovete ili ne odnesete smeće.Ipak, tu je laž vrlo lako prepoznati. Kako su emocionalna bića, žene teško skrivaju svoje osjećaje, pa ćete na njihovim licima vrlo lako sve pročitati. 'Nisam ljuta' zapravo znači: da te mogu ubiti pogledom, odavno bi bio masakriran. Kolutanje očima, ljutit ton i pasivna agresija mogu vam to potvrditi.

2.Slobodno idi u klubove bez mene...

Vau',pa ona je stvarno 'najkul' devojka koju ste ikada imali! Ne baš. Ako zvuči predobro da bi bilo istinito, najčešće i nije. Svim je ženama bitno gde idu njihovi partneri. Pogotovo ako je reč o stiptiz-klubovima ili običnim noćnim klubovima u kojima su go-go igračice.

Žene ovu laž najčešće izgovaraju kako ne bi ispale posesivne kučke, pa glume da im nije stalo gde im se muškarci zabavljaju. Istina je da se žene osećaju ugroženo ako im se muškarac nađe u seksualno kritičnoj situaciji s nekim drugim.

3.Uopšte nije bilo skupo

Žene su emancipovane. Plaćaju svoje račune, časte ekipu u kafiću i zarađuju dovoljno novca da finansiraju svoje šopingovanje. Ipak, u zajedničkom životu uvek dođe taj trenutak kad njoj 'stvarno treba' još jedan par cipela, a on bi novi hard ili kosilicu. Zato će ona često izustiti poznatu rečenicu 'Ma, uopšte nije bilo skupo. 50% je snižena cena na rasprodaji'. Njemu ostaje jedino da se duri u tišini.

4. Trenutno nisam spremna za vezu

Ovo vam MORA biti jasno. Stvarno... Uglavnom sledi još i 'tek sam izašla iz duge/teške veze' ili 'previše sam zaokupljena karijerom'.... Istina je ta da će zainteresovana slobodna žena sigurno naći načina da vas uključi u svoj život.

Čini li vam se da joj je neugodno, izbegava kontakt očima, malo ili previše priča, izbegava slučajne dodire ili ima hiljadu izgovora? Ne sviđate joj se. Pokupite ono malo dostojanstva što vam je ostalo i džentlmenski se oprostite od nje.

5. Ovo je bilo je sjajno!

A evo i jedne seksualne laži. Žene uglavnom ne žele da povrede osećanja 'druge strane', pa čak ni kad je on najgori na svetu. Ili joj se jednostavno ne leži satima dok muškarac traži način kako da je zadovolji... Uz tu, najčešće su seksualne laži: svršim samo s tobom, imaš najduži penis koji sam videla i dosad sam bila samo sa par muškarca.
Najbolje je da je ne terate da vas oceni u krevetu niti ispitujete o broju seksualnih partnera. Uostalom, kao da se vi niste nikada napili i napravili glupost.

 
FORUM » SAMO SEKS » SEKS SAVETI » Pet laži koje će svaka žena pokušati da vam 'proda'
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

vrelo.ucoz.com
Create a free website with uCoz