PETAK, 2024-04-26
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
FORUM » LEPOTA I ZDRAVLJE » Vase zdravlje » Šta sve izaziva impotenciju (saznajte sta sve izaziva impotenciju)
Šta sve izaziva impotenciju
adminDate: SREDA, 2010-09-01, 6:44 PM | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
PORUKA: 1384
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Na velikom simpozijumu posvećenom impotenciji u Hamburgu, svetski stručnjaci iz oblasti urologije razmatrali su problem erektilne disfunkcije od koga boluje oko 150 miliona muškaraca širom sveta. Tom prilikom su objavili da su povećani krvni pritisak, šećerna bolest, alkoholizam, pušenje, gojaznost i određeni lekovi u direktnoj vezi sa erektilnom disfunkcijom i da su odgovorni za njen nastanak.

Prema rečima stručnjaka, savremenom muškarcu, ali i ženi seks je veoma važan, ponekad čak i presudan za opstajanje veze. A kao jedan od najčešćih seksualnih problema navodi se problem sa uspostavljanjem i održavanjem erekcije. Poražavajuća je i statistika koja pokazuje da u svetu trenutno od impotencije pati oko 150 miliona muškaraca. Danas se zna da je poremećaj erekcije u tesnoj vezi sa drugim zdravstvenim stanjima: povećani krvni pritisak, šećerna bolest, alkoholizam, pušenje, gojaznost, kao i uticaj nekih lekova. Ipak savremena medicina je dosta odmakla u lečenju impotencije i današnja dostignuća omogućavaju muškarcima da uživaju u kvalitetnom seksualnom životu.

Doktor profesor Frank Somer, profesor urologije na Univerzitetu u Kelnu, tokom kongresa je rekao:
- Poslednjih godina pojavilo se nekoliko pilula koje rešavaju problem impotencije muškaraca. Jedna od njih je i „levitra“. Ova pilula pomaže muškarcima da prevaziđu problem sa uspostavljanjem i održavanjem erekcije. Sve to zahvaljujući vardenafilu, hemijskoj supstanci za lečenje impotencije, koju sadrži „levitra“, po čemu se i razlikuje od dosadašnjih preparata, pošto deluje brzo, može se konzumirati uz alkohol, ne utiče na spermogram i lako se eliminiše iz organizma.
Ipak, ističe dr profesor Frank Somer, najvažnije je da se pored uzimanja pilule rešava zdravstveni problem, koji se smatra odgovornim za impotenciju.

 
FORUM » LEPOTA I ZDRAVLJE » Vase zdravlje » Šta sve izaziva impotenciju (saznajte sta sve izaziva impotenciju)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

vrelo.ucoz.com
Create a free website with uCoz