CETVRTAK, 2024-03-28
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
FORUM » LEPOTA I ZDRAVLJE » ALTERNATIVNA MEDICINA » Prirodni lekovi za brži rast kose - saveti
Prirodni lekovi za brži rast kose - saveti
adminDate: PETAK, 2013-03-15, 1:51 PM | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
PORUKA: 1384
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Prirodni lekovi za brži rast kose:
Različite biljke mogu da povećaju prirodni proces rasta kose. Jedina stvar koju treba da znate je kako se prirodni sastojci pravilno mešaju da bi dali najbolje rezultate.

Poboljšanje rasta kose sa prirodnim lekovima može izgledati gotovo nemoguće, ali je delotvorno. Stvar je u tome da postoji mnogo biljaka koje imaju sposobnost da povećaju protok krvi u glavi i na taj način obezbede prirodni proces rasta dlake. Čitajte dalje da biste videli koji prirodni preparati mogu da se koriste bi vaša kosa brže rasla.

Zeleni čaj

Zeleni čaj je jedan od savršenih preparata koji mogu biti od velike pomoći da vaša kosa brže raste. Zbog antioksidanata koje ovo čudesno piće sadrži, možete ga piti ili koristiti kao deo vašeg šampona, losiona ili drugog produkta za negu kose.

Ulje grožđa

Ulje grožđa je još jedan prirodni lek za brži rast vaše kose. Treba da utrljate toplo ulje semena grožđa u kožu glave neposredno pre odlaska na spavanje 2-3 puta nedeljno.

Krompir

Krompir ili tačnije voda koja ostaje posle kuvanja krompira je još jedan prirodni lek koji bi mogao da poveća prirodni proces rasta kose. Prvo isperite kosu vodom iz krompira, a potom svojim omiljenim šamponom.

Maska od jaja

Izmiksajte jaje sa 50g maslinovog ulja i nanesite mešavinu na kosu. Zavijte peškirom i ostavite jedan sat. Posle operite
blagim šamponom i stavite balsam. Ponovite najmanje jednom nedeljno.
 
FORUM » LEPOTA I ZDRAVLJE » ALTERNATIVNA MEDICINA » Prirodni lekovi za brži rast kose - saveti
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

vrelo.ucoz.com
Create a free website with uCoz