Sastav: 2 margarina
600 g šećera
Za prvi fil:
210 g kokosovog brašna
120 g suvog grožđa
Za drugi fil:
100 g čokolade
100 g seckanih žele bombona
100 g seckanih krem-bananica
300 g mlevenog keksa
1,5 kg banana
malo soka od limuna
Način pripreme
Margarin umutite penasto sa šećerom i podelite na dva dela. U prvi dodajte kokosovo brašno i suvo grožđe, a u drugi rastopljenu čokoladu, seckane žele bombone, seckane krem-bananice i mleveni keks prethodno natopljen s malo soka, pa sve dobro sjedinite. Banane oljuštite i isecite na kolutove i poprskajte sokom od limuna.
Oba fila podelite na pola, pa na tacnu za tortu stavite polovinu mase sa kokosom, rastanjite i oblikujte po želji. Preko rasporedite kolutove banane, pokrijte ih polovinom mase sa keksom. Zatim stavite preostali deo mase sa kokosom, preko kolutove banana i ostatak mase sa keksom. Odozgo ukrasite, po želji, šlagom ili istopljenom čokoladom.