Potreban materijal za jednu koru: 4 jaja
1/3 praška za pecivo
jedna kafena kašičica ulja
četiri ravne kašike šečera
dve kašike brašna
Priprema kora:Posebno mutiti belanca, posebno žumanca i na kraju spojiti. Još muteći dodati 1/3 praška za pecivo, kafenu kašičicu ulja, 4 ravne kašike šečera i 2 kašike brašna. Peći oko 8 minuta na 200 °C.Probosti koru suvom viljuškom, pa ako se testo ne lepi kora je gotova. Napraviti tri ovakve kore.Potreban materijal za fil:
200 grama šlaga
jedna čaša vode
20 grama želatina
400 grama šećera
1/2 l jogurta
Priprema fila:Umutiti 200 grama šlaga sa 1 čašom vode. U to dodati 2 kesice tj. 20 grama želatina .Posebno rastopiti 400 grama šećera u 1/2 l jogurta, pa spojiti konstantnim mućenjem sa sa šlagom kome je dodat želatin.Filovanje kora:Filovati ovim redom: prvo ide kora, pa fil, pa voće i tako redom. Što se tiče voća najlepše su cele maline, kupine, višnje a može i svako drugo voće po ukusu.Torta se pravi u dubljoj psudi, zbog retkoće fila. Nakon završetka, tortu ostaviti da odstoji 3 do 4 sata u frižideru ili u zamrzivaču.