Odličan recept za Aurelio tortu. Torta je veoma ukusna, a istovremeno povoljna sa ekonomske tačke gledišta.Potrebni sastojci: 1 iltar i 200 ml kašastog soka od jagode
5 pudinga od jagode
2 margarina
400 gr prah šećera
300 gr belog šlaga
3 dl kisele vode
300 gr krem šlaga od jagode
500 gr piškota
200 gr čokolade
Priprema:
I fil : U jedan litar i 200 ml kašastog soka od jagode skuvati 5 pudinga od jagode. Kada se ohladi sjediniti sa 2 margarina, koja su prethodno umućena sa 400g šećera u prahu.
II fil : 300 gr belog šlaga umutiti sa 3 dl kisele vode.
III fil : 300 gr krem šlaga od jagode umutiti sa 3 dl soka od jagode.
Piškote natopiti u soku od jagode. Poredjati ih na tacnu, preko tih piškota preliti 200g otopljene čokolade.
Preko toga staviti I, II, III fil pa opet poređati preko toga piškote koje su natopljene u sok od jagode pa preko toga opet staviti I, II, III fil i ukrasiti po želji sa čokoladom.Napomena : piškote treba da omekšaju, pa zato nemojte odmah da stavite u frižider ostavite da stoji 20 minuta van frižidera i posle je stavite u frižider.