Potrebno je:
Za koru:
10 belanaca
20 kašika šećera
1-2 kašike sirćeta
Za fil:
10 žumanaca
350 g šećera u prahu
750 ml mleka
3 pudinga od vanile
1 kašika gustina
1 margarin
4 pakovanja mančmeloa
2 šlaga
Priprema:
Umutiti koru od 10 belanaca, 20 kašika šećera i 1-2 kašike sirćeta. Peći na umerenoj temperaturi.
Skuvati fil od 10 žumanaca, 250 g šećera u prahu, 3 pudinga od vanile, 1 kašike gustina, 750 ml mleka. Umutiti 1 margarin sa 100 g šećera u prahu i spojiti sa ohlađenim filom.
Fil podeliti na dva dela, u jedan deo staviti izdrobljenu koru od cetiri pakovanja mančmeloa (odvojiti koru od penastog dela), drugi deo ostaje žut. Filovati kore, braon fil, penasti deo od mančmeloa, žuti fil, pa šlag