8 jaja,
50 ml jačeg espresa,
1 kesica želatina,
2 kašike vanilin šećera,
2 kašike vinjaka,
400 g šećera,
600 ml šlaga,
600 g smrznutih malina. Umućena žumanca , espreso, vanilin šećer i 200 g šećera kuvati na pari 5 minuta, da se napravi krem. Želatin rastopiti i dobro izmešati sa vinjakom, pa dodati u krem.
Umutiti pavlaku i dodati smesu sa žumancima i ostaviti da odstoji 30 minuta.
Belanca umutiti sa 100 g šećera u čvrst sneg i dodati u krem, pa ostaviti na hladnom mestu oko 2 sata.
Oko 300 g voća kuvati 5 minuta sa preostalim šećerom. Procediti kroz cediljku i dodati ostatak malina.
Od krema kašikom vaditi kuglice i staviti u sos od malina. Po ukusu ukrasiti šećerom u prahu i poslužiti.