PETAK, 2024-04-19
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
FORUM » SVE O LJUBAVI » TAJNE ZAVODJENJA... » IZ ZENSKOG UGLA -NA STA SVAKI MUSKARAC PADA
IZ ZENSKOG UGLA -NA STA SVAKI MUSKARAC PADA
adminDate: SUBOTA, 2013-05-25, 7:57 PM | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
PORUKA: 1384
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
1. PAŽNJA
Kada vas dragi vidi za vreme večere da gledate u mobilni i ne slušate šta govori, odmah će pomisliti da više ne marite za njega. Da, muškarci su u nekim stvarima poput dece i žude za vašom pažnjom i nežnostima. Bračni savetnik Majk Dou za Women's Day kaže da su žene naviknute na multitasking, a muškarci rade stvari jednu po jednu pa im se čini da u ovakvim slučajevima ne obraćate pažnju na njih.

2. LJUBAV DOLAZI KROZ ŽELUDAC
Stara poslovica da ljubav dolazi kroz želudac i te kako je tačna u muškom svetu. Skuvate li mu ponekad omiljeno jelo, biće oduševljen i zahvalan jer mu tako dajete do znanja da znate šta voli i pokazujete da vam je stalo do njega. Sve je u malim detaljima.

3. SREDITE SE ZA NJEGA
Muškarčev mozak pre će reagovati na vizuelni nadražaj nego ženski, a to znači da će on odmah primetiti kad se malo sredite, bez obzira koliko ste dugo u vezi. Ako ga želite zavesti, obucite crvenu haljinu - studija na Univerzitetu Ročester pokazala je da je ta boja poput afrodizijaka za muškarce. ***Pravi razlog: Zašto je vaš dragi hladan i distanciran?

4. NEMOJTE SE ZAPUSTITI
Zdrava ishrana, vežbanje, briga o svom zdravlju i izgledu nisu samo važni za vas, nego i za partnera. Ruku na srce, niko pored sebe ne voli da ima partnera koji ne drži do svog zdravlja i izgleda.

5. DAJTE MU KOMPLIMENT
Baš kao i žene, i oni vole da dobiju kompliment. To ne mora da bude kompliment na račun fizičkog izgleda, već se može odnositi na postignuće na poslu ili rešavanje nekog problema. Bez obzira što su svesni koliko su žene postale nezavisne, muškarci ipak ponekad vole da se osećaju kao zaštitnici koji se brinu o voljenoj.

6. VREME ZA PRIJATELJE I HOBIJE
Muškarci se često pribojavaju da kažu svojoj dragoj da na primer planiraju nekoliko druženja sa starim prijateljima ili odlazak na utakmicu. Ostavljate li takav utisak, dugoročno frustrirate svog partnera jer deo vremena samo za sebe potreban je svakoj osobi i partnerima u vezi. Nemojte ga sputavati dokle god je sve u granicama normale, a isto tako nemojte zaboraviti na sebe i svoje vreme bez partnera. ***Seks i romantika nisu važni: Kakav je to poželjan i neodoljiv partner?

7. POTRAŽITE SAVET
Možda ste većinu stvari i problema naviknuti prvo da raspredate s najboljom prijateljicom, ali partner će vam rado dati savet ako može. Osim toga, dobićete drugi pogled na problem ili nedoumicu, jer poznato je da prijateljice često govore ono što želite da čujete. Njemu će biti jako drago što je vaš oslonac i to će biti još jedna potvrda da vam je potreban u životu.

8. SITNICE SU VAŽNE
Užurbani ritam života često je kriv za to što zaboravljamo na male stvari poput zahvalnosti za neku pomoć ili odrađen kućni posao. To bi, naravno, trebalo da bude obostrano i doneće pozitivnu energiju u vaš odnos.

9. POVEZANOST
Dok se žene više povezuju razgovorom, muškarci to rade dodirima. Kada imate priliku, umesto brzinskog zagrljaja i poljupca, sedite pored njega i zagrlite se te mazite kao na početku veze, piše T portal. ***Šta njemu kvari uživanje: Čime se sve muškarci opterećuju tokom seksa

10. SEKS
Dok je na početku veze sve prepuno strasti, s vremenom se za dobar seks ipak treba malo više potruditi. Žene često imaju izgovor da su preumorne i opterećene obavezama, ali sve se svodi na dobru volju. Ne morate voditi ljubav satima. Jedan brzinski seks sigurno će vam popraviti raspoloženje i opet vas povezati.
 
FORUM » SVE O LJUBAVI » TAJNE ZAVODJENJA... » IZ ZENSKOG UGLA -NA STA SVAKI MUSKARAC PADA
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

vrelo.ucoz.com
Create a free website with uCoz