CETVRTAK, 2024-03-28
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
FORUM » SVE O LJUBAVI » TAJNE ZAVODJENJA... » Šta muškarca zaista uzbuđuje
Šta muškarca zaista uzbuđuje
adminDate: PETAK, 2010-07-30, 9:59 AM | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
PORUKA: 1384
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Šta muškarca zaista uzbuđuje

Nove intimne igre, koje vam predlažemo, ostaviće vašeg partnera bez daha. Ako želite da se vaš muž ili dugogodišnji partner ponovo zaljubi u vas, pustite mašti na volju i stara strast će se ponovo rasplamsati. Za početak, možete da se oslonite na naših osam predloga koji će vam sigurno pomoći da se ponovo zbližite.

Obucite se izazovno

Muškarci vole vizuelni podsticaj. Iskoristite to i obucite ono što znate da će uzbuditi vašeg partnera, recimo kožne pantalone, mini suknju ili izazovni veš. Dozvoljeno je sve što se oboma dopada. Važno je da mu date dovoljno vremena da vam se divi sa svih strana, a onda se polako pred njim skinite.

Ljubavni obrok

Neka vaša vrela predigra počne već za stolom, jer je to odlična uvertira za dalju strasnu igru. Spremite laganu večeru i aranžirajte je samo za vas dvoje. Za ovaj ljubavni meni najbolje su male i lagane porcije s prilozima poput ananasa, špargli, karija ili školjki, jer ove namirnice podstiču razmenu materija i bude želju za seksom.

Zamenite uloge

Ma koliko da ste u braku ili vezi, uvek možete da priredite neočekivano iznenađenje partneru. Dogovorite se s njim da se sretnete u nekom kafiću, baru ili klubu i pravite se da se ne poznajete. Ovakva igra će odlično delovati i na vas i na vašu jaču polovinu. Kada dovoljno zapalite atmosferu, krenite kući i nastavite igru.

Zapalite ga kockicama leda

Koža je najosetljiviji organ i to treba da iskoristite u vašim strasnim čarolijama. Prava poslastica za čula vašeg partnera jeste igra kockicama leda. Milujte partnera po grudima kockicom leda ili mu naizmenično stavljajte kapljice tople i hladne vode na kožu. Budite pažljive i probudićete u njemu pravi vulkan. Takođe, probajte i onaj stari trik sa usnama i sisajte kockicu leda, a onda ga ljubite po celom telu. To će delovati vrlo uzbuđujuće, jer će vaš partner da oseti dodir hladnih usana.

Masaža opušta

Masaža istovremeno deluje opuštajuće, ali je dobra i kao predigra, posebno ako koristite parfimisano ulje. Mirisi kao vanila ili mošus u kombinaciji s dodirom deluju izuzetno erotično. A napravićete pun pogodak ako mu u toku nežne masaže slučajno dodirnete grudi. Posle toga zamenite mesta, neka on vas maže uljem.

Vrela igra prstima

Igra prstima je posebna igra, koja će podjednako uzbuditi i vašeg partnera i vas. Za početak posvetite se intenzivno njegovim prstima, tako što ćete svaki njegov prst pojedinačno stavljati u usta i nežno ga ljubiti. To će ludo podgrejati njegovu fantaziju, jer svaki muškarac sanja o erotskoj igri s prstima.

Svađa kao predigra

Verovali ili ne, konstruktivna svađa takođe može da posluži kao vrela predigra. Baš u trenutku kada vaša prepirka ključa iznenadite partnera snažnim poljupcem. Psiholozi s Univerziteta u Bostonu tvrde da žene koje se ne libe da se suprotstave mužu ili partneru žive duže od onih žena koje se klone bilo kakve svađe.

 
FORUM » SVE O LJUBAVI » TAJNE ZAVODJENJA... » Šta muškarca zaista uzbuđuje
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

vrelo.ucoz.com
Create a free website with uCoz