PETAK, 2024-03-29
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
FORUM » SVE O LJUBAVI » TAJNE ZAVODJENJA... » Šta žene iritira kod muškaraca?
Šta žene iritira kod muškaraca?
adminDate: PETAK, 2010-07-30, 10:26 AM | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
PORUKA: 1384
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Šta žene iritira kod muškaraca?

Ako ste već neko vreme u vezi koja se može nazvati ozbiljnom, ili ste, pak, u braku, sigurno ste primetili da postoje određene teme koje izluđuju vašu partnerku. Po prirodi muškarci ne vode suviše računa o detaljima, skrivenim porukama i simbolici koja se čita između redova. Sa druge strane, žene kao da žive u zoni sumraka i sa nama komuniciraju jedino putem dimnih signala, očekujući da ćemo njihovu poruku shvatiti. E, pa žene, imamo iznenađenje za vas – mi čitamo samo po Vuku! Zato ako želite da spustimo dasku na WC šolji, to ćete morati i da nam kažete. Ne očekujte da ćemo vašu želju pročitati iz vaših uzdaha, kolutanja očima i povremenog gunđanja. Nije nam u krvi…
Kažu da zaljubljenost u vezi traje prva tri meseca. Nakon toga zaljubljenost postaje navika, a idealna slika koju smo tokom ta tri meseca gradili o partneru počinje da dobija neke oštrije, realnije crte. I upravo od toga kako se izborite sa tom drugom slikom, odnosno pravim licem vašeg partnera zavisiće i uspeh vaše veze. Jednog jutra ćete se jednostavno probuditi i početi da uviđate mane. A kao što već rekosmo u diskusiji na neku drugu temu – ljubav nije samo voleti vrline, već prihvatiti mane. Ako je njoj stalo do vas, prihvatiće da noću hrčete, da vam bonton nije baš jača strana, da ne možete da pogodite baš svaku njenu misaoo i da udovoljite svim njenim željama, da ponekad zaspete kada je njoj do seksa, da ste aljkavi… Prihvatiće jer je svesna da niko nije savršen i da se tokom života svi usavršavamo. Sa druge strane, moraćete i vi malo da se iscimate. Iznenadićete se, ali zrelu vezu ne čine samo seks i ljubav. Kao što smo rekli, ljubav vremenom pređe u naviku, a iskreno, seks može da nađe i kod prvog komšije. Vezu održava ono u šta ljubav prerasta, a to se zove prijateljstvo. U vezi, vi i vaša partnerka ste pre svega prijatelji. Jedno drugom ste oslonac i zato je neophodno da na tome i radite. Naravno, nije to tako jednostavno. Rekli smo već da žene izigravaju mučenice očekujući da muškarac razume njihove tajne signale, ali istina je da su retki oni koji umeju da ih pročitaju. U isto vreme, muškarci rade samo ono što im se kaže, tako da oni praktično na te signale i ne obraćaju pažnju. Rešenje ovog problema je jednostavno. Žene, kažite šta imate, kapiramo da vam je muka od toga što jednu istu stvar on radi već 500 puta, ali shvatite – ne možete promeniti nekoga u dvadesetoj, tridesetoj godini… Ostavite se znakova pored puta i ako vam nešto smeta uzmite batinu i opalite. Drugi jezik muškarci ne razumeju. Muškarci, shvatamo i vas. Takvi smo kakvi smo. Znamo da su one mahom picajzle i da većina žena u svemu traži savršenstvo, ne shvatajući da tako nešto ne postoji. Ipak, ne morate ni vi biti baš u potpunosti ono što jeste. Uspeh veze je u kompromisu, a njega nije nimalo teško postići. Spustite tu dasku za sobom, vratite stvari na mesto kad se presvučete, jedete ili istuširate, povremeno oribajte kupatilo (ne, ne pere se samo, a prilično je mučan posao), usisajte makar jednom u 15 dana, ne ostavljajte prljave gaće i čarape gde stignete, posvetite malo vremena deci, pomozite oko bebe (sat vremena dnevno je malo), ne koristite svaku priliku da zbrišete na fudbal sa društvom kako biste pobegli od haosa u kući..
Kao najbolji savet i za jedne i za druge možemo vam preporučiti jedino OTVORENOST. Sve drugo su prazne priče koje na kraju rezultiraju raskidom ili razvodom, a nijedno od ovo dvoje neće imati posledice samo na vas. Budite otvoreni, ne krijte ono što vam smeta, pa čak iako se te smetnje ne mogu otkloniti bolje da pukne sad nego kad sve ode predaleko.

 
FORUM » SVE O LJUBAVI » TAJNE ZAVODJENJA... » Šta žene iritira kod muškaraca?
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

vrelo.ucoz.com
Create a free website with uCoz