CETVRTAK, 2024-03-28
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
FORUM » SVE O LJUBAVI » TAJNE ZAVODJENJA... » Idealan poklon za nju
Idealan poklon za nju
adminDate: PETAK, 2010-07-30, 10:29 AM | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
PORUKA: 1384
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Idealan poklon za nju

Budimo iskreni, ako bi postojala sportska disciplina u kojoj bi žene bile jače od muškaraca, onda bi to sigurno bila romantika. U njoj plivaju kao ribe, preskaču prepone kao gazele, a svaki naš spušteni gard iskoriste za nokaut bez milosti. Dragi naši, mora se priznati – u nečem se ipak bolje.
Dok mi romantiku doživljavamo kao zadatak po težini ravan matematičkoj jednačini u kojoj su nam sve nepoznate, pa nabadamo, dok ne ubodemo pravo rešenje, žene za romantiku žive. One se sete svake godišnjice, pamte svaki trenutak vaše veze i nikad ne promaše poklon. Zato, što su na tom polju profesionalci bez premca. Kad je neko toliko opterećen, biti profesionalac i nije teško. Prosečan muškarac, koji (poređenja radi), proporcionalnom pažnjom prati Ligu šampiona, takođe će sa sigurnošću moći da prognozira rezultate za sledeću deceniju. Dalje, iskusne pivopije, sa lakoćom prepoznaju razliku između razvodnjenog točenog i točenog piva. Takođe, da bi se procenio tip ženskih gaćica ispod farmerki, iskusnom oku ne treba više od jednog pogleda. Međutim, kod izbora pravog poklona za nju, čini se da nam ni dva života ne bi bila dovoljna. Zato ćemo vam pomoći sa par saveta.

Pažnja

Ako ste se zapitali, a verovatno jeste, kako to ona uvek zna šta želim, odgovor je jednostavan. Žene su opterećene pažnjom. Prate šta volite, šta želite, slušaju kada pričate… i na osnovu toga lako odaberu baš ono čemu smo se i nadali. S jedne strane, to je dobro za nas, ali sa druge baš i nije, jer isti takav odnos žene očekuju i od nas prema njima. Baš se ne bi moglo reći da smo oduševljeni idejom da pratimo svaku njenu reč, jer 90% toga smatramo besmislenim blebetanjem koje bi nam oduzelo vreme za nešto pametnije. Međutim, postoji način da se reši ovaj problem. Angažujte vašu pažnju tih mesec dana oko praznika koji obeležavate. Ona će vam kroz razgovor sigurno u jednom trenutku provući šta je to što bi želela za poklon. Kada je saslušate i kupite baš ono o čemu je maštala, bićete njen junak, a pravo junaka je da se već u sledećem trenutku ponovo isključi . Ovim ste uz malo pažnje rešili poklon, ali da biste zadržali njenu pažnju, savetujemo vam da sepovremeno ponovo uključite, tek da vidite kako stoje stvari.

Sitnice

Žene su emotivci, i to pokazuju na svakom koraku. Rasplaču se gledajući tužni film, nad nesrećnom sudbinom smrznutog vrapca, zbog pocepane čarape.. Muškarci ne rade takve stvari, što ne znače da nisu emotivni, već su samo muškarci i zbog toga ih žene vole. Taj gen brutalnosti, ostao nam je od našeg prapredaka koji je čak i ljubav prema ženi iskazivao jednim odsečnim udarcem toljagom po njenoj tintari. Ipak, ponekad je dozvoljeno spustiti gard, i prepustiti se emocijama. Vole žene i to, ali sa merom.

One svemu pridaju neki značaj, i zato nijedan njen poklon vama nije bez romana u pozadini, među čijim redovima su skrivene poruke koje morate odgonetnuti. Ne brinite, ne morate ih dešifrovati, svaka znači da vas voli (to što su romantične, ne znači i da su inovativne). Poručite i vi njoj isto. Vaš poklon ne mora koštati milione. Spremite joj romantičan doručak uz slatko pisamce, čokoladicu, ružu, masirajte joj stopala dok ona doručkujte.. budite kreativni! Ili joj jednostavno, na jedan dan budite rob. Otiđite u šetnju, na neko vaše mesto, setie se filma koji voli, započnite dan notama njene omiljene pesme.. Postoji milion besplatnih sitnica kojim možete kupiti njenu ljubav.

Veličina je ipak bitna

Naravno, možete se odlučiti i za uobičajenu varijantu – cveće, bombonjera, parfem, nakit, večera u dobrom restoranu.. ali za šta god se odlučili iz ove ponude, nemojte štedeti, jer rezultat ovog poklona je da joj pokažete da je ona za vas nešto posebno. Zato i poklon treba biti nešto posebno. Ako na stranu stavimo svu romantiku, pažnju, skrivena značenja i druge pojmove koje smo gore nabrojali, ostaje nam činjenica da su žene poput svraka (nemojte joj ovo nikako reći) – vole sve što blješti. Zato joj i priuštite sjaj po kom će dugo pamtiti to veče i taj dan.Ipak, vodite računa da to bude nešto što će se njoj dopasti, jer ćete u suprotnom završiti sa preplaćenim razočarenjem.

Eto zašto je romantika za prosečnog muškarca teža od olova…

 
FORUM » SVE O LJUBAVI » TAJNE ZAVODJENJA... » Idealan poklon za nju
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

vrelo.ucoz.com
Create a free website with uCoz