CETVRTAK, 2024-03-28
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
FORUM » SAMO SEKS » SEKS SAVETI » Kako zadovoljiti ženu u seksu (preporuke od ženske osobe)
Kako zadovoljiti ženu u seksu (preporuke od ženske osobe)
adminDate: PETAK, 2010-07-30, 10:19 AM | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
PORUKA: 1384
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Kako zadovoljiti ženu u seksu (preporuke od ženske osobe)

1. SAMO POLAKO. Ženski polni organ nije daska za šmirlganje, stoga ne trljajte kao ludi, nego u početku nežno mazite i dirkajte dok se žena dovoljno ne uzbudi.

2. IDI REDOM. Tokom predigre, dok se poljupcima spuštate od glave, preko grudi ka dole, ne preskočite predeo stomaka i bedara… žene su tu naročito osetljive, iskoristite tu prednost!

3. BEZOBRAZNE REČI. Izjave tokom seksa nalik onima iz pornića uglavnom zvuče jako glupo. Izbegavajte ih osim ako oboje niste naloženi na to.

4. NE BALAVI. Vlažni poljupci jesu erotični, ali zapljuvavanje nije! Bolje da se valjamo u znoju nego u pljuvački.

5. SKINI ČARAPE. Možete da nam skinete pantalone ili suknju za 3 sekunde, a ne mozete sopstvene čarape – zbog žurbe ili čega? Baš skrnavo.

6. NE TREBA NAM POMOĆ! Kada vas žena ljubi po telu, ne hvatajte je za glavu i ne usmeravajte ka penisu. To žene mrze!! Pustite je da sama vodi igru!

7. SVRŠAVANJE ZA MINUT. Svaka fina žena ce reci – ok je, nemoj da se nerviraš… E pa nije ok! Potrudi se malo, ovladaj tehnikama za produženje odnosa! I mi imamo pravo na orgazam!

8. OBRIJ SE. Brada od dva-tri dana grebe do bola! Ako misliš da nam pružiš nežnost i erotičnost, bolje nemoj da nam stružeš lice i telo!

9. RUKE DALJE OD DALJINSKOG. Kada svršiš, nemoj odmah da se okreneš na drugu stranu i posegneš za daljinskim od TV-a. Posveti ženi jos malo pažnje i nežnosti.

10. NISI BROJ 1. Nemoj misliti za sebe da si odličan u krevetu. Ako samo misliš na sebe tokom seksa i „ubadaš“ do besvesti – budi siguran da nam je dosadno. Ako se žena uvija, nežno stenje i podrhtava – znaj da si na pravom putu!

 
FORUM » SAMO SEKS » SEKS SAVETI » Kako zadovoljiti ženu u seksu (preporuke od ženske osobe)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

vrelo.ucoz.com
Create a free website with uCoz