PETAK, 2024-04-26
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
FORUM » SAMO SEKS » SEKS SAVETI » Tri omiljene seks poze
Tri omiljene seks poze
adminDate: PETAK, 2010-07-30, 10:42 AM | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
PORUKA: 1384
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Tri omiljene seks poze

Najomiljenije seks poze bi trebalo da budu one koje omogućavaju vama i partnerki maksimalno zadovoljstvo i intenzivan orgazam. Ma kako to zvučalo logično, ipak mnogi ljudi to previđaju.
Greška muškaraca je što često žele da izvode neku vrstu akrobatskog žestokog seksa, sa čestim menjanjem poza, nalik onom u pornićima, misleći da će time da zadive partnerku. Greška žena je što često prate muškarce u ovome želeći da ga zadovolje ili prosto zato što ih je sramota da se bune.

Šta je ključ?

Neki muškarci su u seksu potpuno bezidejni i misle samo kako da dođu do sopstvenog orgazma što pre, dok drugi zaista nesebično žele da zadovolje partnerku ali misle da je za to dovoljna samo duga erekcija.
Ni jedni ni drugi nisu u pravu jer zaboravljaju šta je zlatni ključ za dobar seks – a to je dobra komunikacija! Krivica je na obe strane jer i žene retko otvoreno govore o tome šta im najviše prija

Imajući sve ovo na umu, pogledajmo top tri poze i kako one mogu da doprinesu zadovoljenju žene. Savet muškarcima koji imaju problem da odlože ejakulaciju dovoljno dugo da u potpunosti zadovolje ženu jeste da produže predigru i stimulišu ženu ručno ili oralno pre upotrebe penisa.

Žena gore

Prema anketama sprovedenim u ženskim časopisima, omiljena poza je sa ženom „odgore“, dok ankete u muškim časopisima svedoče da je to poza „otpozadi“. Pošto ženama prosečan odnos nije dovoljan za orgazam, pustite ih da one kažu šta je bolje i kako da kombinujete.

Varijacije za veće zadovoljstvo:

Neke žene ne vole da su odgore jer smatraju da to ulenjuje muškarca i čini ga pasivnim. Ovo možete prevazići tako što ćete tokom seksa sa ženom na vama biti leđima uspravljeni i naslonjeni na nešto. To vam omogućava da je ljubite i gledate joj u oči.
Kako bi bolje stimulisali klitoris u ovoj pozi, neka se žena nagne prema napred i više trlja vaginom nego što se „nabada“. Tako će klitorisom trljati o vašu pubičnu kost. Ako joj treba još dodatne stimulacije možete joj stimulisati palcem klitoris dok je na vama.

Poza „otpozadi“

Muškarci obožavaju ovu pozu jer je jednostavna i omogućava dobar vidik. Mnoge žene takođe vole ovu pozu jer dopušta stimulaciju G-tačke, ali i omogugaćava duboku penetraciju penisa tako da udara u grlić materice u čemu neke žene uživaju, dok je ostalima bolno.

Varijacije za veće zadovoljstvo:

Ključ uspešne primene ove poze je ponovo komunikacija. Kao što je na penisu samo glavić osetljiv, tako je i kod žena samo prva trećina vagine osetljiva, a u tom delu se nalazi i G-tačka.
Stoga saznajte koja dubina i ugao penetracije najviše odgovaraju parnerki. Takođe, G-tački je potrebno puno prethodne stimulacije kako bi se „probudila“ pa je verovatno potrebno da prethodno ženu stimulišete oralno do granice orgazma ili joj u toku odnosa stimulišete dodatno klitoris rukom.
Za stimulaciju G-tačke penisom, probajte da se malo izdignete i ubadate penis od gore prema dole.

„Misionarski položaj“

Tako je – stara dobra poza sa muškarcem odgore je i dalje jedna od najomiljenijih jer omogućava najveću bliskost i intimnost.

Varijacije za veće zadovoljstvo:

Takozvana „tehnika ravnanja koitusa“ je način da budete sigurni da partnerkin klitoris dobija dovoljno stimulacije. Da biste došli u ovu poziciju pomerite se više prema napred od uobičajene poze (glava može da vam bude i iznad partnerkine), tako da vaš penis korenom stimuliše klitoris tokom penetracije. Takođe, neka vaše noge budu sa spoljne strane u odnosu na partnerkine. U ovoj pozi je bolje primenjivati pokrete ljuljuškanja i trljanja nego klasično „ubadanje“ jer će to jače stimulisati klitoris. Pritiskom prema dole se naslanjajte na ženino izdizanje karlice, čime ćete još bolje pritisnuti klitoris.

 
FORUM » SAMO SEKS » SEKS SAVETI » Tri omiljene seks poze
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

vrelo.ucoz.com
Create a free website with uCoz