CETVRTAK, 2024-04-25
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
FORUM » SAMO SEKS » SEKS SAVETI » Da li ona želi nešto ozbiljnije...
Da li ona želi nešto ozbiljnije...
adminDate: SUBOTA, 2010-09-18, 11:32 AM | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
PORUKA: 1384
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Ključna je stvar da naučite da čitate između redova kako biste na kraju otkrili da li je ona konačno spremna za ozbiljnu vezu. Ukoliko ona sve ređe ili gotovo nikad spominje svog bivšeg momka, na dobrom ste putu da imate ozbiljnu vezu.

Žena koja nema nameru da se upušta u išta ozbiljnije od neobaveznog seksa s vremena na vreme, ne prestaje da spominje svog bivšeg momka (na dobar ili na loš način, sasvim je svejedno). Ako ga je ostavila tamo gde mu je i mesto - u prošlosti - spremna je za drugačiji odnos sa vama.

Poznato je da žene povremeno umeju da pate od amnezije - pre podne se dogovorite da se vidite nakon posla, a ona zaboravlja na to i odlazi s prijateljicama u šoping. Međutim, ukoliko vas zove tačno po dogovoru, nekoliko puta proverava da li ćete zaista doći i s nestrpljenjem očekuje vaš sastanak, zar ne mislite da je to dovoljno dobar znak da želi da se vaša veza produbi?

Obratite pažnju i na to kako vas dodiruje. Ne treba da budete poseban ekspert za govor tela da biste znali da prepoznate razliku između žene kojoj su u vidokrugu samo vaše telo i one koja smatra da je vaša koža nešto drugačija od kože svih drugih muškaraca koje je dotakla pre vas. Namere takvih žena su jasne, zar ne?

Pouzdan znak da ona želi da budete deo njenog života je i ukoliko vas rado prima u svoj svet, ako vas ne isključuje iz njoj bitnih životnih situacija. Šta god da je u pitanju, uspeh ili neuspeh, važno je da vas ona želi pored sebe i da rado prihvata vaše sugestije i savete.

 
FORUM » SAMO SEKS » SEKS SAVETI » Da li ona želi nešto ozbiljnije...
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

vrelo.ucoz.com
Create a free website with uCoz