SREDA, 2024-12-18
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Tučeni pasulj
adminDate: SUBOTA, 2010-08-28, 8:29 PM | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
PORUKA: 1384
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
500 g pasulja,
2 glavice crnog luka,
10 čenova belog luka,
2 kašike aleve paprike,
2 dl ulja,
biber,
nana,
so.

Pasulj očistiti, oprati i dodati u lonac. Naliti hladnom vodom i staviti da se kuva. Kad je napola kuvan dodati očišćeno povrće. Zatim, kuvati sve dok povrće ne omekša.

Ocediti pasulj, ali ne sasvim. Dodati alevu papriku i ostale začine. Sve zajedno ispasirati.

Pre služenja zagrejati ulje i preliti pasulj. Još malo izmešati da se lepo sjedini.

 
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

vrelo.ucoz.com
Create a free website with uCoz