SUBOTA, 2024-04-20
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
FORUM » DRUSTVO I NAUKA » NAUKA- NAUCNA ISTRAZIVANJA » o seksu znate sve?!
o seksu znate sve?!
adminDate: PONEDELJAK, 2012-10-01, 9:03 PM | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
PORUKA: 1384
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Evo najnovije i totalno bizarne vesti - seks bez kondoma može pozitivno uticati na ženino psihičko i fizičko zdravlje, navodi se u studiji "Arhiva seksualnog ponašanja". Naučnici su izgleda sebi dali zadatak da poboljšaju seksualni život mnogih judi, pa tako svako malo dolazimo do novih, zanimljivih otkrića. Najnovije istraživanje mnoge je iznenadilo.

Ovde potpis

U ovom istraživanju učestvovale su 293 žene, a od njih se zahtevalo da ispune dve ankete. U jednoj su bila pitanja o seksualnom životu, a u drugoj o psihičkom stanju.

Pošto su analizirani rezultati, naučnici su zaključili da su žene koje ne koriste prezervative manje depresivne od onih koje ih koriste.



Međutim, ovo nije jedino istraživanje koje je dalo šašave rezultate. Evo još četiri slična:


Više testosterona = više masturbacije



Naučnici sa Univerzitetu u Mičigenu ispitivali su 196 žena o tome koliko često masturbiraju i koliko često imaju seksuane odnose. Posle analize odgovora, uzeli su uzorak njihovog sekreta i došli do saznanja da žene s najvišim nivoom testosterona imaju i veću želju za masturbacijom. Ali, postoji i jedna "kvaka" - žene s većim nivoom testosterona imaju manju želju za seksom!


"Bacite" pogled na njene usne



Oblik usana može otkriti kakve orgazme ima žena, pokazala je studija iz 2011. godine objavljena u magazinu "Žurnal seksuane medicine". Naučnici su analizirali rezultate onlajne ankete u kojoj je učestvovao 258 žena i koje su dale podatke o obliku svojih usana, kao i sposobnosti da dožive vaginalni orgazam. Posle analize stručnjaci su zaključili - žene s istaknutijom gornjom usnom imaju više šanse da dožive vaginalni orgazam!


Dajte joj čarape i pomognite joj da svrši



OK, čarape same po sebi neće joj pomoći da doživi orgazam, ali veća temperatura u spavaćoj sobi može imati veliku ulogu, rezutati su jednog holandskog istraživanja.



"Na početku našeg istraživanja samo je 50 odsto ispitanica doživelo orgazam", rekao je autor studije Gert Holsteg, profesor sa Univerziteta u Groningenu. "Ali, otkrili smo da im je bilo neprijatno jer je bilo hladno, bile su im hladne noge. Dali smo im čarape i posle toga orgazam je imalo njih 80 odsto", objasnio je profesor.


Obratite pažnju na njen hod



Žene koje hodaju energičnije i više njišu bokovima imaju veću verovatnoću da dožive vaginalni orgazam, kaže istraživanje objavljeno u magazinu "Žurnal seksuane medicine". Naučnici su dali ženama da ispune upitnik o svom seksualnom životu i posle toga ih podelili u dve grupe - one koje vaginalne orgazme imaju redovno i one koji ih imaju retko. I jednoj i drugoj grupi je tada rečeno da hodaju 100 metara i da zamišljaju neke prijatne situacije.



Naučnici su posle toga došli do zaključka da žene koje imaju vaginalne orgazme nemaju blokirane mišiće karlice, zbog čega im je i hod opušteniji.
 
FORUM » DRUSTVO I NAUKA » NAUKA- NAUCNA ISTRAZIVANJA » o seksu znate sve?!
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

vrelo.ucoz.com
Create a free website with uCoz