SREDA, 2018-05-23
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
Site menu
Section categories
Ljubavni savetiSeks saveti
Tag Board
200
Our poll
Vi ste ?
UKUPNO GLASALO: 30
Statistics

Ukupno online: 1
Gost: 1
Clanovi: 0
Home » Articles » LJUBAV I SEKS » Seks saveti [ Add new entry ]

Seks bez penetracije
Ako ste mislili da ne možete uživati u intimnim igricama sa svojim partnerom bez penetracije, varate se... barem tako tvrde seksolozi.

Oni su, naime, u svojim istraživanjima došli do zaključka da bi svi trebali praktikovati više erotskih igrica bez same penetracije.

Ističu da postoji opšte uverenje, da nema dobrog seksa ukoliko ne dođe do penetracije, što nije tačno.

Njihov zaključak je da, s obzirom da su ljudi seksualna bića, mogu isto tako naći seksualnu stimulaciju i zadovoljstvo u brojnim seksualnim igricama.

Njihovo objašnjenje je da jevećina nas naviknuta na seksualno uzbuđenje koje uključuje penetraciju, jer je jednostavna i laka, ne oduzima mnogo vremena i truda, te najčešće ima "srećan kraj".

Zbog toga je njihova poruka: Dobar seks može doći u brojnim oblicima. Ostavite penetraciju za „drugi dan" i začinite svoju vezu s igricama. Neka vam to bude izazov, stvorite intimnu atmosferu i ispunite neke svoje maštarije.

Zločesti rečnik i erotske priče


Ne morate da imate previše mašte da ispričate neku erotsku priču, sve što treba da učinite je da ispričate neku svoju maštariju. To vama i vašem partneru moće biti dobra mentalna stimulacija. Prednost ovakvog načina stimulacije je da ga možete praktikovati bilo gde, u autu, preko telefona, e-maila ili u krevetu. Morate imati na umu da većina muškaraca ne voli dugu predigru, nego žele odmah da pređu na stvar, pa je tako i u pričama. Ukoliko želite da ga držite na vatri, morate ga zaista zaintrigirati vašom pričom. Na kraju, to ne znači da bilo ko od vas mora doživeti orgazam, dovoljno je da ga doživite u priči. Neka vam to bude jedan od načina deljenja seksualnog zadovoljstva i mašte. Sledeći put kada se zaista upustite u seksualni odnos, verujte, bićete i više nego stimulisani zahvaljujući pričama.


Senzualna masaža

Masaža partnera nekima možda i nije neki posebni doživljaj, jer najčešće znači da nekog od vas dvoje muče nekakvi bolovi. No, nije svaka masaža ista. Senzualna erotska masaža je drugačija, jer je opuštajuća i seksualno stimulativna.  

Postoji nekoliko osnovnih pravila kada je u pitanju senzualna masaža, ali glavno pravilo je da pokreti budu nežni i spori. Nemojte da žurite i koristite ulje za masažu koje ima blagi miris, po mogućnosti neki od poznatih afrodizijaka, kao što je ylang-ylang. Neka pritisak na delu tela koji masirate bude čvrst, ali nežan. Nemojte da izostavite nijedan deo tela. Samo izbegavajte "vruća mesta" do samog kraja. Ideja je da vaš partner što duže iščekuje da dođete upravo do tog mesta, da izgara od želje. Nije bitno šta će se dogoditi nakon toga, ali upravo ta duga predigra u telu će izazvati veliko zadovoljstvo i proizvodnju endorfina. Isto tako nemojte nakon toga očekivati masažu, jer to će biti poslednja stvar koju će želeti da učini nakon što je sam dobije. Međutim, slobodno mu nagovestite da je sledeći put on na redu da masira vas.  

Igranje uloga


Igranje uloga, u vama na neki način može podstaći oživljavanje alter ega, koji će biti mnogo slobodoumniji i otvoreniji za avanture u krevetu nego što ste inače sami. Isto važi i za vašeg partera. Ako ste sramežljivi u krevetu, ovo će vam biti prilika da istražite neko novo područje svoje, ali i njegove seksualnosti, koje se niste usudili  da dotaknete, a dobar izgovor će vam biti da to sve radi vaš alter ego. Ukoliko vam se svidi, "novosti" u vašem seksualnom odnosu mogu postati nešto što ćete praktikovati češće. Osim toga, uživljavanje u uloge, na primer, "doktora i medicinske sestre", može predstavljati ispunjenje nekih maštarija, što vas može dodatno stimulisati. Naravno, nemojte zaboraviti maskiranje koje je sastavni deo igranja uloga, u koje je uključen i seksi donji veš.

Telefonski seks

Seks preko telefona jedna je od najpoznatijih "tehnika" seksa, bez seksa. Posebno je zanimljiva parovima koji provode dosta vremena odvojeni. No, to ne znači da morate biti odvojeni od partnera kako biste upražnjavali seks preko telefona. Dovoljno je da budete u odvojenim sobama. Takođe, prilikom telefonskog razgovora, slobodno koristite proste reči, koje možda ne upotrebljavate, stenjite, uzdišite i proizvodite zvukove kao za vreme seksa. Temu razgovora u potpunosti prepuštamo vama, ali izbegavajte bilo kakve razgovore u koje su uključeni vaši ili njegovi prijatelji, porodica, osobe koje vam se možda sviđaju.

Masturbacija pred partnerom


Ovo je jedna od možda najerotskijih stvari koju možete da radite sa svojim partnerom. Ključ je da i jednom i drugom bude ugodno dok to činite, jer masturbirati pred drugom osobom nije uvek nešto što biste učinili. Ukoliko ste nervozni, uzmite vremena da se opustite, a u tome vam uvek može pomoći intimnija atmosfera i možda koja čaša vina. Vodite ljubav, a da se uopšte ne dodirujete. Vizuelizacija i slušanje zvukova vašeg partnera, još će vas više uzbuditi i podstaći na uživanje. U ovoj igri nema pravila, osim da nema penetracije.

Category: Seks saveti | Added by: admin (2010-10-29)
Views: 957 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]
Log In
E-mail:
Password:
Search
Site friends
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • vrelo.ucoz.com
    Create a free website with uCoz