CETVRTAK, 2018-04-19
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
Site menu
Section categories
KOLACITORTE
slatko i dzemoviSPRAVLJANJE PICA
SPRAVLANJE ZIMNICEZA VREME PRAZNIKA
Kulinarski saveti
Tag Board
200
Our poll
koliko cesto posecujete vrelo.ucoz.com
UKUPNO GLASALO: 13
Statistics

Ukupno online: 2
Gost: 2
Clanovi: 0
Home » Articles » MALI KUVAR » SPRAVLJANJE PICA [ Add new entry ]

LJUBAVNI NAPITAK
Afrodizijaci nisu samo jela i prahovi. Postoji mnogo napitaka za koje se veruje da čine krv uzavrelom. Da li su pića efikasni afrodizijaci? Da li će nam jedna čaša čarobnog napitka učiniti noć nezaboranom?
Mnogo je pića za koja se smatra da stimulišu libido.

Šampanjac: mehurići, mehurići…
Šampanjac ima solidnu reputaciju u svetu ekscitanata, pogotovo zato što se žene uglavnom okreću za muškarcima koji drže čašu penušavog vina u ruci. Kao i sva vina, šampanjac sadrži određenu količinu alkohola, koji olakšava ljubavnu igru. Međutim, ako preterate, nećete se lepo provesti. Ne zloupotrebljavajte alkohol…
Kola
Kola je biljka koja potiče sa Obale slonovače. Njeno seme ulazi u sastav najpoznatijih svetskih gaziranih pića. Ali, seme kole je takođe poznato i kao seksualni stimulans. Međutim, kola ima ove svojstva zahvaljujući dozi kofeina koju sadrži, tako da je ekscitant u rangu sa kafom i čajem i ne poseduje specifična afrodizijska svojstva. Dakle, nema potrebe da kupujete litre ovog pića, jer to može samo sa naškodi vašoj liniji…

Menta, nana, pepermint
Zavisni ste od sirupa od nane? Možda je u tome tajne vaše neiscrpne želje za seksom! Ozbiljno, ova biljka ima svetsku reputaciju kao moćni stimulans. Nijedno istraživanje još uvek nije potvrdilo ovo za šta je krive. Ako pijete mnogo čaja od nane, vaše želja će biti stimulisana usled velike količine kofeina koja se nalazi u lističima ove biljke, a ne zbog njihove zelene boje.

Vanila
Vanila je biljka iz porodice orhideja. Priča o afrodizijačkim svojstvima vanile je obišla ceo svet. U Južnoj Americi se mahune vanile koriste kao lek za probleme sa erekcijom. Takođe, masovno korišćenje ekstrakta vanile u parfimeriji nije bez pozadine… Kakogod, nauka nije potvrdila da vanila deluje na libido. Ako ste ubeđeni u njenu efikasnost, trudite se da kupujete isključivo proizvode na bazi prirodne vanile.

Anis
Možda ne znate, ali anis se još od antičkih vremena koristi kao moćni afrodizijak. Ovo nije potvrđeno, tako da nije sigurno da li konzumacija Pastisa povećava strast.

Sve dosad rečeno objašnjava reputaciju koju imaju južnjaci… Kao i sa šampanjcem, jedna stvar koja je sigurna u celoj priči: preterivanje sa alkoholnim pićima na bazi anisa može samo da šteti vašem libidu, a posebno opštem zdravlju.

Imajte na umu placebo efekat svih pića za koja se kaže da su afrodizijaci. Ako vas opušta jedna čaša i daje vam samopuzdanje, onda ima neke koristi od alkohola. Ali, ne zloupotrebljavajte ljubavne napitke… Prestanite da verujete u čaroliju, ne živimo u bajci…
Category: SPRAVLJANJE PICA | Added by: admin (2010-03-03)
Views: 567 | Tags: pice, napitak, ljubavni, savet, alkohol, uspesno zavodjenje, zavodjenje | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]
Log In
E-mail:
Password:
Search
Site friends
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • vrelo.ucoz.com
    Create a free website with uCoz