UTORAK, 2018-04-24
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
Site menu
Section categories
vesti danazanimljiva vest istrazivanje
BIOGRAFIJE POZNATIH IZ SRBIJE I SVETA
Tag Board
200
Our poll
Vi ste ?
UKUPNO GLASALO: 30
Statistics

Ukupno online: 1
Gost: 1
Clanovi: 0
Home » Articles » Vesti- Zanimljivosti » zanimljiva vest istrazivanje [ Add new entry ]

Numerologija - Koji je vas srecan broj - Izracunaj svoj Broj
Broj rođenja smatra se nekom vrstom ličnog broja koja donosi i dobro i loše osobi rođenoj pod tim brojem. Takođe opisuje i karakterne osobine. To je jedan od retkih ličnih brojeva koji prati osobu ceo život. Ime i prezime lako možemo da promenimo ali datum rođenja ne. Izračunajte ga tako da saberete sve cifre u datumu rođenja i svedete ih na jednocifren broj. Primer osobe rođene 14.12.1981. 
1+4+1+2+1+9+8+1=27
2+7=9
Značenje brojeva: 

1 – JEDAN 
Vi ste osoba koja uvek ide korak ispred vremena. Začetnik ste novih ideja. Često su velike vođe bile rođene u znaku ovog broja. Jednostavno posedujete moć uveravanja. Ambiciozni ste, možda i malo preterano, teško se odričete svojih ideja, pa može da se desi da upravo zbog toga potpuno propadnete. Ali, vi se ničega ne bojite. 

2 – DVA 
Prava ste umetnička duša. Stvoreni za ljubav, za davanje i deljenje. Uvek više težite duhovnom nego materijalnom. Ako nemate ljubav osećate da nemate ništa. Ali retke su osobe rođene u ovom znaku koje nemaju ljubav. Vaša unutrašnjost je toliko privlačna da će retko ko ostati hladan. Možete osvojiti koga god poželite. 

3 – TRI 
Vi ste osoba koja stoji čvrsto na zemlji. Realno posmatrate sebe i svet oko sebe. Niste skloni maštanju i zavaravanju. To vas čini takođe dobrim prijateljem, nećete se nikome šlihtati, ali ni biti preterano cinični. Imate pravu meru u svemu, a to vam stvara probleme u odnosima sa suprotnim polom. Ne možete bez ljubavi, ali ne možete ni da trpite neko uzvišeno pokazivanje osećanja. Zbog toga ste često nesrećni. 

4 – ČETIRI 
Snalažljivi ste i praktični. Niste skloni maštanju, ni zabušavanju. Osoba ste od poverenja, ono što obećate to i ispunite. Previše ozbiljno shvatate život, i ne znate baš da se zabavljate. Istu odgovornost očekujete od osoba koje vas okružuju pa ste zbog toga često netolerantni prema prijateljima i prema partnerima. 

5 – PET 
Imate odličan duh. Imate sve ono što bi savršena osoba trebala da ima. Zabavni ste, inteligentni, živahni, cenite ljubav, cenite prijatelje, optimistični ste. Ako se setite bilo koje pozitivne osobine, slobodno dodajte na spisak, jer je sigurno posedujete. 

6 – ŠEST 
Vi ste izuzetno nežna osoba. Osećajni, puni razumevanja prema svima. Krhki ste kako psihički tako i duhovno. Lako vas je povrediti. Umetnička ste duša, imate osećaj za lepo, a i sami ste izrazito lepi. Osvajate na prvi pogled, a pogotovo kada ljudi upoznaju vašu unutrašnjost. 

7 – SEDAM 
Vi ste izrazito misaona osoba i praktična. Za vas bi se reklo da posedujete praktičnu inteligenciju. Pametni ste, ali znate svoju pamet da iskoristite u svoju korist. Često znate da iskoristite one svoje moždane potencijale o kojima drugi mogu samo da maštaju. Neretko su osobe rođene pod ovim brojem proroci, mistici, filozofi… 

8 – OSAM 
Sve kod vas ima praktičnu vrednost. Sve što radite, radite u svoju korist. Za vas je i ljubav korisna, pa ne ulazite u veze bez razmišljanja o koristi koju vam mogu doneti. Takođe i vaši prijatelji su vam poslovni partneri, osobe od kojih biste mogli da imatei korist. Niste negativna osoba, samo praktična. 

9 – DEVET 
Ako nekome treba savet o postupcima, neka se obrati vama. Vi uvek znate šta je ispravno, a šta nije. Poštenje je vaša najveća vrlina i temelj na kojem gradite svoj život. Krasi vas još mnoštvo drugih pozitivnih osobina i vas je pravo bogatstvo imati u blizini.
Category: zanimljiva vest istrazivanje | Added by: admin (2010-03-04)
Views: 2622 | Tags: brojevi, srecan broj, Sreca, izracunaj, numerologija, zabava | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]
Log In
E-mail:
Password:
Search
Site friends
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • vrelo.ucoz.com
    Create a free website with uCoz