PETAK, 2024-04-26
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
Site menu
Section categories
horoskop za danasnji dan [72]
Dnevni horoskop. Vodič kroz zvezde. ... Vodič kroz zvezde. Dnevni horoskop | Nedeljni horoskop | Numerologija | Tumačenje snova
estrada, najnovije vesti sa estrade, dešavanja, zvezde, vip, show business, šoubiznis, muzika, film [142]
sport [44]
na danasnji dan [95]
Zanimljive vesti - Dnevne zanimljivosti iz sveta, smešna dešavanja, smešne, čudne, neobične, zanimlj [94]
vesti dana - posebno izdvajamo [64]
Najnovije vesti iz Srbije i sveta, zabava, zvezde, sport, ekonomija, automobili, zdravlje, poslovni adresar
politika [16]
Glas naroda opstina Babusnica [5]
Iskazite svoj stav
predizborni spotovi [8]
вреле секси ,провокативне, забавне, слике-hot sexy, provocative, fun, pictures [23]
VI PISETE, MI OBJAVLJUJEMO-Вы говорите, что мы заявляем,You say we declare [7]
Вы говорите, что мы заявляем,You say we declare
NAUCI ME - KAKOPEDIJA- URADI SAM [1]
SVI ODGOVORI NA LAKA I TESKA PITANJA
Tag Board
200
Our poll
koliko cesto posecujete vrelo.ucoz.com
UKUPNO GLASALO: 15
Statistics

Ukupno online: 1
Gost: 1
Clanovi: 0
Home » 2010 » Oktobar » 12 » Zbog navijača prekinut meč Italija - Srbija!
10:14 PM
Zbog navijača prekinut meč Italija - Srbija!
Sunovrat srpskog fudbala je nastavljen vrtoglavom brzinom jer je kvalifikacioni meč između Italije i Srbije prekinut posle sedam minuta igre pri rezultatu 0:0 zbog divljanja gostujućih navijača na i oko stadiona Luiđi Feraris.

Utakmica je bila zakazana za 20 časova i 50 minuta, ali je sam početak kasnio 35 minuta jer su navijači Srbije po ulasku na tribine počeli da makazama seku zaštitnu mrežu i ubacuju baklje i dimne bombe na teren.

 

Navijači su usput palili albansku zastavu i stolicama lomili ogradu od pleksiglasa na tribinama, a tada su i fudbaleri oba tima po prvi put povučeni sa terena. U međuvremenu se na terenu pojavio veći broj pripadnika policije, bili su razvučena i creva za vodene topove, ali do očekivanog kontakta sa navijačima ipak nije došlo. Nije bilo ni pražnjenja tribina, pa se čekalo na dogovor italijanskih bezbednjaka, arbitara i delegata UEFA.

 

Stanković i ekipa ponovo su istrčali na teren nešto posle 21 čas i 10 minuta i tom prilikom zamolili navijače da se smire i tada se činilo da će meč ipak biti odigran.

 

Italijanski mediji su kapitena Srbije "napali" već na samom terenu, a on im je posle svih nemilih scena, potpuno razočaran kratko objasnio šta se dešavalo.

 

"Nismo im aplaudirali, samo smo pokušali da ih smirimo", rekao je Stanković.

 

Možemo samo da nagađamo koliko je fudblerima i našem kapitenu bilo neprijatno kada ih je posle 35 minuta pauze italijanska publika dočekala koncertom zvižduka prilikom intoniranja srpske himne, a da sve bude gore, fudbal se u Đenovi igrao samo sedam minuta.


Za to vreme Italijani su uspeli da postignu pogodak koji je poništen zbog ofsajda u petom minutu, da bi posle samo 120 sekundi na teren poletele još dve baklje koje su bile signal delegatima da po drugi put izađu na teren i odluče da se meč prekine.

 

O posledicama je još rano pričati, iako je jasno da će one biti veoma ozbiljne, a nakon što je Srbija poražena od Estonije, potencijalnih službenih 3:0 i apsolutnog haosa koji je za neverovatno kratko vreme razrušio teško izgrađenu i tradicionalno krhku pozitivnu atmosferu vezanu za "orlove", jasno je da se srpski fudbal ide ponovo ka mračnom dobu.


 Uoči utakmice napadnut Vladimir Stojković

Najveći problem uoči meča je izbio oko golmana nakon što su Vladimira Stojkovića ispred stadiona napali navijači Crvene zvezde, prenosi Tanjug. Grupa navijača koja je stigla iz Beograda je vređala Stojkovića prilikom dolaska ekipe na stadion Luiđi Feraris, a teže incidente sprečili su njegovi saigrači, pre svih Stanković i Žigić. Zbog velike tenzije i odbijanja Stojkovića da počne utakmicu, na golu Srbije je od prvog minuta trebalo da brani Željko Brkić.


Category: sport | Views: 561 | Added by: admin | Tags: prekinut mec, italije, Drama, uzas, nered na stadionu, kvalifikacije, navijaci, sport, reprezentacija srbije | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]
Log In
E-mail:
Password:
Search
Calendar
«  Oktobar 2010  »
NEPOUTSRCEPESU
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Entries archive
Site friends
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • vrelo.ucoz.com
    Create a free website with uCoz