SUBOTA, 2019-07-20
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
Site menu
Section categories
Ljubavni savetiSeks saveti
Tag Board
200
Our poll
Vi ste ?
UKUPNO GLASALO: 31
Statistics

Ukupno online: 1
Gost: 1
Clanovi: 0
Home » Articles » LJUBAV I SEKS » Ljubavni saveti [ Add new entry ]

ZAJEDNO ZA VREME VIKENDA
ZAJEDNO ZA VREME VIKENDA
 

Joj, dosta vam je više posla! Pretrpani ste poslom; svoju partnerku (svog partnera) jedva da i viđate. Čak i ako živite zajedno, vaši zajednički trenuci svode se na promumlane pozdrave pre nego što, nakon večere i (valjda) tuširanja padnete u krevet. Možda niste baš toliko prezaposleni, ali ipak, posla ima puno, a zajedničko vreme sa partnerom (partnerkom) je nekako postalo rutina. Fali vam nešto novo; nešto da razbije monotoniju. U takvim situacijama, jako dobro rešenje može da bude zajedničko putovanje.

 

 

Nemate vremena! Ne brinite; to ne mora da bude ništa dugačko. Može da bude sasvim dovoljno da na vikend otputujete nekud. Bitno je da otputujete samo vas dvoje; ukoliko imate decu, neka ih neko pričuva tog vikenda. Jedino tako ćete imati vremena da se u potpunosti posvetite jedno drugom.

 

Izbor mesta na koje ćete otputovati zavisi (osim od finansija, naravno) od vaših zajedničkih sklonosti. Ukoliko volite da "skitate" unaokolo i razgledate, Budimpešta može da bude dobar izbor, ili neko drugo slično atraktivno mesto. Ako više volite prirodu i da ste sami, planina, banja ili seoski turizam bi vam više prijali.

 

Ono što će vam ovo vikend putovanje pružiti jeste promena sredine i mogućnost da se u potpunosti posvetite jedno drugom. Nemojte razmišljati o poslu, niti ga nositi sa sobom; ne brinite se za to što niste poveli decu sa sobom, vodićete ih nekog drugog puta. Posvetite se jedno drugom, stvarima koje oboje volite, a za koje niste imali vremena, bilo da su to zajedničke "skitnje" i razgledanje interesantnih mesta, bilo da su to romantične šetnje u prirodi i maženje.

 

Vikend se čini kao prilično kratko vreme, ali čak i tako kratak put može vam prijatno osvežiti vezu i "napuniti vam baterije". Dva dana koje budete proveli zajedno, samo vas dvoje, daleko od svih ostalih i od svih obaveza, mnogo će vam pomoći da lakše podnesete kasnije napore svakodnevice, svesni da i u svem tom haosu kojim ste stalno okruženi imate podršku i ljubav svog partnera. Jeste, znali ste to i ranije - ali toga je uvek lepo podsetiti se. Uživajte!

Category: Ljubavni saveti | Added by: admin (2010-02-28)
Views: 626 | Tags: vikend, pocetak, zajedno. on i ona, veza, Nedelja | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]
Log In
E-mail:
Password:
Search
Site friends
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • vrelo.ucoz.com
    Create a free website with uCoz