1. 600 g smrznutih malina,
2. 120 g maslaca,
3. 200 g piškota,
4. 3 kesice želatina,
5. 2 limete (ili limuna),
6. 500 g blagog krem sira,
7. 250 g jogurta sa ukusom vanile,
8. 120 g šećera,
9. 600 ml slatke pavlake.
Otopiti maline. Razmekšati maslac na sobnoj temperaturi. Izdrobiti piškote : najbolje je staviti ih u kesu i preko toga preći nekoliko puta oklagijom. Pomešati mrvice keksa sa maslacem.
Rasporediti smesu po okruglom plehu (prečnika oko 25 cm) obloženom peki papirom i držati u frižideru oko 30 minuta. Razmekšati želatin. Oprati limete, izrendati koru i iscediti sok.
Odliti sok koje su ispustile maline. Sir pomešati s malo šećera, jogurtom, sokom i korom od limuna. Rastopiti želatin, pomešati ga prvo sa 4 kašike mešavine sira i jogurta, a zatim sa ostatkom smese.
Staviti na kratko u frižider, a za to vreme umutiti 400 ml slatke pavlake i umešati u smesu iz frižidera čim počne da želira. Na kraju umešati oko 300 g malina.
Rasporediti krem po stegnutoj kori od piškota i ostaviti na 3 sata u frižideru. Ostatak slatke pavlake umutiti i napuniti špric za ukrašavanje torte.
Ukrasiti tortu šlagom, preostalim malinama i piškotama. Služiti kolač uz kafu.