SREDA, 2024-04-24
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
Site menu
Section categories
horoskop za danasnji dan [72]
Dnevni horoskop. Vodič kroz zvezde. ... Vodič kroz zvezde. Dnevni horoskop | Nedeljni horoskop | Numerologija | Tumačenje snova
estrada, najnovije vesti sa estrade, dešavanja, zvezde, vip, show business, šoubiznis, muzika, film [142]
sport [44]
na danasnji dan [95]
Zanimljive vesti - Dnevne zanimljivosti iz sveta, smešna dešavanja, smešne, čudne, neobične, zanimlj [94]
vesti dana - posebno izdvajamo [64]
Najnovije vesti iz Srbije i sveta, zabava, zvezde, sport, ekonomija, automobili, zdravlje, poslovni adresar
politika [16]
Glas naroda opstina Babusnica [5]
Iskazite svoj stav
predizborni spotovi [8]
вреле секси ,провокативне, забавне, слике-hot sexy, provocative, fun, pictures [23]
VI PISETE, MI OBJAVLJUJEMO-Вы говорите, что мы заявляем,You say we declare [7]
Вы говорите, что мы заявляем,You say we declare
NAUCI ME - KAKOPEDIJA- URADI SAM [1]
SVI ODGOVORI NA LAKA I TESKA PITANJA
Tag Board
200
Our poll
STANJE U SRBIJI JE PO VAMA
UKUPNO GLASALO: 64
Statistics

Ukupno online: 1
Gost: 1
Clanovi: 0
Home » 2010 » Septembar » 7 » Đoković u četvrtfinalu US opena
7:22 AM
Đoković u četvrtfinalu US opena

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale poslednjeg gren slem turnira sezone, US opena, koji se igra u Njujorku.

Đoković je večeras u osmini finala pobedio 21. tenisera sveta Amerikanca Mardija Fiša rezultatom 3:0, po setovima 6:3, 6:4, 6:1. Ovo je bio peti međusobni duel srpskog i američkog tenisera, a peti trijumf Đokovića. Meč je trajao jedan čas i 50 minuta.

 

Srbin će u četvrtfinalu igrati protiv Francuza Gaela Monfisa, koji je ranije danas savladao zemljaka Rišara Gaskea 6:4, 7:5, 7:5. Francuz je trenutno 19. teniser sveta, a u karijeri je odigrao pet mečeva protiv Đokovića. Srbin vodi 4:1 u pobedama.


 

Đoković je odlično počeo meč i već na startu prvog seta poveo 2:0 u gemovima. Fiš je potom oduzeo gem na servis srpskog tenisera i smanjio na 2:1. Međutim, Đoković je napravio ribrejk i poveo 3:1. Srpski teniser je zatim osvojio gem na svoj servis i stigao do vođstva od 4:1. Treći teniser sveta je zadržao prednost od tri gema i prvi set dobio rezultatom 6:3.

 

Oba tenisera osvajala su gemove na svoje servise do rezultata 2:2. Srbin je bez većih problema oduzeo gem na servis protivnika. Fiš je u narednom gemu imao tri vezane brejk-lopte, ali je Novak sigurnim servisom stigao do vođstva od 4:2. Srpski teniser držao je prednost od dva gema do kraja drugog seta i ovaj deo meča dobio rezultatom 6:4.

 

Đoković je već na početku trećeg seta napravio brejk, a onda je poveo 2:0. Fiš je uspeo da smanji na 2:1, ali je Srbin osvojio pet uzastopnih gemova i zasluženo je stigao do pobede. 

 

"Bio sam veoma fokusiran na svoju igru od prvog do poslednjeg poena. Svaki put kada bi dobijao šansu za poen, koristio sam je. Odlično sam vraćao Mardijeve udarce i dobro me je služio servis. Vrlo sam zadovoljan svojom igrom i imam puno samopouzdanja pred naredne mečeve. Najviše mi se dopada što podižem nivo igre iz meča u meč i nadam se da će tako biti i narednih dana", rekao je Đoković. 

Category: sport | Views: 690 | Added by: admin | Tags: us open, sportske vesti, sad, Otvoreno prvenstvo, Novak Đoković, Mardi Fiš | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]
Log In
E-mail:
Password:
Search
Calendar
Entries archive
Site friends
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • vrelo.ucoz.com
    Create a free website with uCoz