UTORAK, 2024-03-19
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
Site menu
Section categories
horoskop za danasnji dan [72]
Dnevni horoskop. Vodič kroz zvezde. ... Vodič kroz zvezde. Dnevni horoskop | Nedeljni horoskop | Numerologija | Tumačenje snova
estrada, najnovije vesti sa estrade, dešavanja, zvezde, vip, show business, šoubiznis, muzika, film [142]
sport [44]
na danasnji dan [95]
Zanimljive vesti - Dnevne zanimljivosti iz sveta, smešna dešavanja, smešne, čudne, neobične, zanimlj [94]
vesti dana - posebno izdvajamo [64]
Najnovije vesti iz Srbije i sveta, zabava, zvezde, sport, ekonomija, automobili, zdravlje, poslovni adresar
politika [16]
Glas naroda opstina Babusnica [5]
Iskazite svoj stav
predizborni spotovi [8]
вреле секси ,провокативне, забавне, слике-hot sexy, provocative, fun, pictures [23]
VI PISETE, MI OBJAVLJUJEMO-Вы говорите, что мы заявляем,You say we declare [7]
Вы говорите, что мы заявляем,You say we declare
NAUCI ME - KAKOPEDIJA- URADI SAM [1]
SVI ODGOVORI NA LAKA I TESKA PITANJA
Tag Board
200
Our poll
koliko cesto posecujete vrelo.ucoz.com
UKUPNO GLASALO: 15
Statistics

Ukupno online: 1
Gost: 1
Clanovi: 0
Home » Zanimljive vesti - Dnevne zanimljivosti iz sveta, smešna dešavanja, smešne, čudne, neobične, zanimlj
1 2 3 ... 9 10 »







sponzor vrelo med babusnica

Slavna manekenka proglašena je krivom za napad na paparaca koji je fotografisao nju i njenog bivšeg dečka na odmoru.

 Naomi (45) udarila je Gaetana di Điovanija svojom tašnom kada ju je slikao dok se šetala Liparskim ostrvima u blizini Sicilije sa ruskim milijarderom Vladimirom Doroninom 2009. godine.

 

 

 

 

Sicilijanski sud proglasio ju je juče krivom i ona ... procitaj ceo tekst »

PRILOG:








sponzor vrelo med babusnica

Najpoznatiji svetski pretraživač Gugl, uveo je opciju "kupi" u rezultate pretrage za određene proizvode i na taj način omogućio korisnicima smartfona da obavljaju online kupovinu bez posredstva distributera, kao što je "Amazon".

 

Klijenti koji se odluče za ovu opciju automatski se preusmeravaju Gugl internet stranicu sa proizvodima gde mogu da personalizuju svoje porudžbine i da odaberu način isporuke proizvoda, objavio je list Parizijen u svom veb-izdanju.
 


... procitaj ceo tekst »
PRILOG:








sponzor vrelo med babusnica

OPREZ: Video je uznemiravajuće sadržine. "Čuka" može da "vrisne"!

Ako ste mogli da gledate "Boj na Kosovu" samo do scene kada odsecaju glavu Milošu Obiliću, onda ćete i ovaj klip gledati samo do 1.32 minuta. Jer, tada se dešavaju strašne stvari. Ne umire glavni junak, ali umiru lepe Japanke, a njihova bujna prsa eksplodiraju. Ko to može da podnese?

Ovaj ludački klip je reklama za horor film "Kamisama No Iutoori" o bogu koji je iz dosade odlučio da postane zloban. Nama više deluje kao komedija, ali ako Japanci kažu da je horor - mi im v ... procitaj ceo tekst »

PRILOG:








sponzor vrelo med babusnica

Dok su indijanska plemena verovala da u njima stanuju duhovi, danas su kokice omiljena grickalica miliona ljudi. Neko voli one kupljene u radnjama, neko voli da ih priprema sam kod kuće, a neko ne može da odoli kada ulicom zamirišu sa malih štandova koji stoje po uglovima.

1. Naučni naziv za kokice je zea mays everta i to je jedina vrsta kukuruza koja „puca” i stvara kokicu.

2. Ljudi su uživali grickajući kokice hiljadama godina. Godine 1948. u pećinama u Meksiku pronađena su zrna kukuruza od kojih su se pravile kokice, a starost im je otprilike ... procitaj ceo tekst »

PRILOG:








sponzor vrelo med babusnica

Da li ste znali da je nastanak čaja u kesici plod puke slučajnosti? Pogledajte neverovatnu priču.
Iza priče o nastanku čaja u kesicama ne stoje pažljiva planiranja, niti godine istraživanja. Naime, početkom 20. veka, Tomas Salivan, američki trgovac čajem je svojim klijentima slao uzorke čajeva upakovane u male svilene vreće. Neki od klijenata su mislili da se ove kesice koriste kao i obični metalni infuzeri, pa su čitave kesice potapali u vrelu vodu, umesto da čaj vade iz njih. Tako je, sasvim slučajno, rođen čaj u kesicama.
Kada je Salivan dobio pritužbe klijenata na svilene vr ... procitaj ceo tekst »

PRILOG:








sponzor vrelo med babusnica

Običan, deblje rezan, sa raznim ukusima, umočen u sos ili rebrast, čips je omiljena grickalica u najrazličitijim oblicima. I dok stručnjaci upozoravaju da se krompir pripremljen na ovaj način nikako ne preporučuje, mnogi teško mogu zamisliti odlazak u bioskop ili gledanje omiljenog televizijskog programa bez čipsa. A evo kako je sve počelo...

Davne 1853. godine, kuvar restorana u Saratoga Springsu u Americi, Džordž Krum dobio je pritužbe mušterije da je krompir koji je poslužen previše debeo. Džordž je zatim isekao tanje kolutove krompira, ali mušterija ni tada nije bila zadovoljna. ... procitaj ceo tekst »

PRILOG:








sponzor vrelo med babusnica

Evolucijski biolog Dejvid Hejg s Harvarda tvrdi da beba svojim plačom, iscrpljujući majku, nesvesno nastoji da spreči majčinu ovulaciju i potencijalno začeće brata ili sestre.


Uz to, smatra Hejg, noćnim dojenjem bebe produžava se faza majčinog neplodnog razdoblja koje sledi posle porođaja, piše prof. Hejg u stručnom listu “Evolution, Medicine and Public Health”.
Prema njegovom mišljenju, noćna buđenja su češća tokom druge polovine prve detetove godine života i tokom razdoblja njegova dojenja.

Iako zvuči neuverljivo, za ovaj zaključak postoji logična ... procitaj ceo tekst »

PRILOG:








sponzor vrelo med babusnica
Solarna energija mogla bi već 2050. godine da bude izvor četvrtine energije u svetskoj elektromreži, prognozirala je Međunarodna agencija za energiju.

IEA, međutim, u najnovijoj analizi stanja i projekciji za budućnost solarne energetike ističe da će neophodan preduslov za to biti podrška vlada zemalja sveta.

Energija dobijena iz solarnih kolektora danas predstavlja samo pola procenta svetskih isporuka struje, ukazuju novinske agencije.

IEA upozorava da je povećanje proizvodnje električne energije iz sunčeve neminovno kako bi se smanjile emisije štetnih gasova koj ... procitaj ceo tekst »
PRILOG:








sponzor vrelo med babusnica
Ranije je snimanje potvrdilo da se izgovaranje kineskog i izgovaranje engleskog jezika različito obrađuje u mozgu. Da li ovo saznanje važi i za računske radnje?

Čak i kad koriste iste arapske brojeve, pomenuti govornici ne čine to na istovetan način. Naučnici veruju da uzrok tome ne leži u različitostima dva jezika. Skloniji su da ovo nepodudaranje pripišu načinu učenja reči.

Kad čitaju, kod Kineza se, uglavnom, uključuje prostorno-vizuelno područje mozga. Da bi odgonetnuli da li se to događa i kad računaju, istraživači su uporedili 12 stanovnika koji govore engleski i 12 studena ... procitaj ceo tekst »
PRILOG:








sponzor vrelo med babusnica
Da li ste znali da u ljudskom telu postoji 96.000 kilometara krvnih žila?

Naučnike i danas zbunjuje zašto se DNK i ćelije obnavljaju godinama, a zatim odjednom sve počne da otkazuje. Dok funkcionišu, organi i ćelije ih fasciniraju još više. Da bi to razumeli, moramo da znamo zanimljive činjenice o ljudskom organizmu. Evo šta nam je otkrio Discovery Fit&Health:


Pamtimo mirise

Psi i mačke imaju bolji nos, ali i naš može zapamtiti 50.000 različitih mirisa.


Duga creva

Tanko crevo je oko četiri puta duže od visine prosečnog čoveka – od 5,5 do 7 metara ... procitaj ceo tekst »
PRILOG:

Log In
E-mail:
Password:
Search
Calendar
«  Mart 2024  »
NEPOUTSRCEPESU
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Entries archive
Site friends
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • vrelo.ucoz.com
    Create a free website with uCoz