CETVRTAK, 2024-04-25
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
Site menu
Section categories
horoskop za danasnji dan [72]
Dnevni horoskop. Vodič kroz zvezde. ... Vodič kroz zvezde. Dnevni horoskop | Nedeljni horoskop | Numerologija | Tumačenje snova
estrada, najnovije vesti sa estrade, dešavanja, zvezde, vip, show business, šoubiznis, muzika, film [142]
sport [44]
na danasnji dan [95]
Zanimljive vesti - Dnevne zanimljivosti iz sveta, smešna dešavanja, smešne, čudne, neobične, zanimlj [94]
vesti dana - posebno izdvajamo [64]
Najnovije vesti iz Srbije i sveta, zabava, zvezde, sport, ekonomija, automobili, zdravlje, poslovni adresar
politika [16]
Glas naroda opstina Babusnica [5]
Iskazite svoj stav
predizborni spotovi [8]
вреле секси ,провокативне, забавне, слике-hot sexy, provocative, fun, pictures [23]
VI PISETE, MI OBJAVLJUJEMO-Вы говорите, что мы заявляем,You say we declare [7]
Вы говорите, что мы заявляем,You say we declare
NAUCI ME - KAKOPEDIJA- URADI SAM [1]
SVI ODGOVORI NA LAKA I TESKA PITANJA
Tag Board
200
Our poll
koliko cesto posecujete vrelo.ucoz.com
UKUPNO GLASALO: 15
Statistics

Ukupno online: 1
Gost: 1
Clanovi: 0
Home » 2010 » Avgust » 31 » Nataša Bekvalac oduševila Osečinu
7:58 PM
Nataša Bekvalac oduševila Osečinu

Pop zvezda Nataša Bekvalac je svojim koncertom ulepšala zatvaranje, petog po redu, Sajma šljiva u Osečini. Pred nekoliko hiljada obožavalaca pevela je sve svoje, ali i druge velike hitove. Njenim nastupom je ispunjena želja stanovnika opštine Osečina da je vide i čuju uživo.

Pevačica je zabavljala posetioce Sajma duže od dva sata

Žitelji Osečine, ali i ostalih okolnih gradova, konačno su dočekali svoju omiljenu pop zvezdu Natašu Bekvalac. Anketom su se izjasnili da bi upravo nju voleli da vide na svojoj najvećoj manifestaciji, a čelnici lokalne samouprave su im, na njihovo veliko zadovoljstvo, to i omogućili.


- U proteklih godinu dana sugrađani su često pitali da li bismo na Sajam šljiva mogli da dovedemo Natašu Bekvalac. Kada smo pravili spisak gostiju ovogodišnjeg sajma za nas dileme nije bilo. Znali smo šta želimo i presrećni smo što smo uspeli u tome. Ovo jeste privredna i turistička manifestacija međunarodnog karaktera, ali nam je važan i kulturno-zabavni program. Prezadovoljni smo nastupom Nataše Bekvalac - rekao je Nenad Stevanović predsednik opštine Osečina.

 

Prezadovoljni su i brojni posetioci, koji su sa Natašom dva sata aktivno učestvovali u programu. Svi do jednog otišli su sa koncerta sa osmesima na licima, srećni što im se želja ispunila, što su dočekali da vide veliku zvezdu u svom mestu. A malo je falilo da im se sve izjalovi. Naime, koncert pop zvezde je prvobitno najavljen za subotu uveče. Međutim, sat pre početka u Osečini je počela da pada jaka kiša, tako da su organizatori bili prinuđeni da koncert otkažu. Zahvaljujući razumevanju pop pevačice koncert je pomeren za nedelju uveče.


Prelepa Novosađanka je u Osečinu stigla sat vremena pred početak koncerta da bi se malo družila sa fanovima, a onda izašla na binu i više od dva sata pevala sve svoje, ali i hitove „Bijelog dugmeta", „Zane", „Plavog orkestra"… Tokom čitavog nastupa Nataša je bila vesela, raspoložena i nasmejana, a često je odlazila do kraja bine kako bi se pozdravila, rukovala i slikala sa svojim fanovima.


- Imate dobru šljivovicu, ali i druge proizvode od šljive - rekla je poznata pevačica obraćajući se publici. Osim u koncertu pop pevačice, pred nekoliko hiljada posetilaca uspešno je održan i koncert legendarne „YU grupe", a posetioci sajma su uživali u glumi Milenka Pavlova, Baneta Vidakovića i ostalih glumaca iz predstave „Kovači", Narodnog pozorišta iz Beograda. Za kraj su organizatori obećali Osečanima da za iduću godinu planiraju još atraktivniji kulturno-zabavni program.

Category: estrada, najnovije vesti sa estrade, dešavanja, zvezde, vip, show business, šoubiznis, muzika, film | Views: 590 | Added by: admin | Tags: POP ZVEZDA, pevacica natasa bekvalac, sljive, sajam sljiva | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]
Log In
E-mail:
Password:
Search
Calendar
Entries archive
Site friends
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • vrelo.ucoz.com
    Create a free website with uCoz