CETVRTAK, 2024-04-25
Vrelo.ucoz.com - Babusnicki INTERNET portal
Site menu
Section categories
horoskop za danasnji dan [72]
Dnevni horoskop. Vodič kroz zvezde. ... Vodič kroz zvezde. Dnevni horoskop | Nedeljni horoskop | Numerologija | Tumačenje snova
estrada, najnovije vesti sa estrade, dešavanja, zvezde, vip, show business, šoubiznis, muzika, film [142]
sport [44]
na danasnji dan [95]
Zanimljive vesti - Dnevne zanimljivosti iz sveta, smešna dešavanja, smešne, čudne, neobične, zanimlj [94]
vesti dana - posebno izdvajamo [64]
Najnovije vesti iz Srbije i sveta, zabava, zvezde, sport, ekonomija, automobili, zdravlje, poslovni adresar
politika [16]
Glas naroda opstina Babusnica [5]
Iskazite svoj stav
predizborni spotovi [8]
вреле секси ,провокативне, забавне, слике-hot sexy, provocative, fun, pictures [23]
VI PISETE, MI OBJAVLJUJEMO-Вы говорите, что мы заявляем,You say we declare [7]
Вы говорите, что мы заявляем,You say we declare
NAUCI ME - KAKOPEDIJA- URADI SAM [1]
SVI ODGOVORI NA LAKA I TESKA PITANJA
Tag Board
200
Our poll
Vi ste ?
UKUPNO GLASALO: 32
Statistics

Ukupno online: 1
Gost: 1
Clanovi: 0
Home » 2010 » Oktobar » 30 » Prvi legalni svingerski klub u Srbiji
8:27 PM
Prvi legalni svingerski klub u Srbiji
U Velereču kod Gornjeg Milanovca otvoren je prvi legalni klub svingera u Srbiji. Članarina je 2.000 dinara, kome se ne svidi dobija pare nazad.

Otvoren je prvi klub svingera u Srbiji - potpuno legalan, registrovan baš za tu delatnost, sa svim potrebnim papirima, piše "Press". Reklamni putokaz do ove "kuće greha", kako je neki nazivaju, mami sa Ibarske magistrale, na samom ulasku u Milanovac. Uz natpis "Svingers klub" istaknuto je i radno vreme, od 21 do četiri sata ujutru, svim danima osim ponedeljkom.

Za neupućene, svingeri su oni koji upražnjavaju seks uz razmenu partnera. Ipak, dvorište i usamljena kuća pored magistrale ni po čemu ne nagoveštavaju da se takve stvari svake noći odvijaju iza prozora sa navučenim zavesama. Ali, vlasnik prvog kluba svingera u Srbiji, Miodrag Maj (62) nije ni računao na neobaveštene. Klub je otvorio pre 15 dana, u kući od oko 250 kvadrata, koju je na nasleđenom imanju izgradio pre deset godina i za sada je zadovoljan.

I sam ljubitelj svingerskih druženja, ovaj Kragujevčanin, koji je po sopstvenim rečima više od četiri decenije kao zlatar krstario Evropom i Južnom Amerikom, rešio je da se upusti u ovu investiciju, rukovodeći se, kako kaže, motom: Srbima možeš sve da oduzmeš, osim da jedu i da se vole.

"To je investicija kao i svaka druga, ali sigurno je da neću postati milioner preko noći. To mi i nije ambicija. Lokacija pored Milanovca učinila mi se dobra, jer je uz magistralu, odgovara svima u prečniku od stotinak kilometara. Mada samo u Milanovcu, po mojim saznanjima, postoji četrdesetak parova svingera, ne računam mnogo na njih, jer je ovo ipak mala sredina. Opet, zovu iz Čačka, Beograda, Kragujevca, ali i iz cele bivše Jugoslavije", priča Miodrag za "Press".

"Radimo sve legalno, nudimo uslugu posredovanja u druženju i za proteklih pola meseca nismo imali nijednu posetu policije, niti inspekcije. Oni koji dođu i plate 2.000 dinara postaju članovi kluba. Ako se nekome učini da tu nema ništa zanimljivo, može da odustane i pare mu se vraćaju. Iako mnogi svraćaju i pitaju da li imamo žena, ovde nema, niti će biti prostitutki. Otvoreni smo za pojedince i parove. Žene ne plaćaju uslugu posredovanja, a diskrecija i privatnost naših gostiju potpuno su zagarantovani. Najveće interesovanje je petkom i subotom", objašnjava Maj za "Press".

Kapacitet kuće je tridesetak ljudi na spratu i dvadesetak u salonu u prizemlju. Tu su sauna, đakuzi, komforne sobe. U salonu, na zidu je slika Josipa Broza Tita, za kojeg Miodrag kaže da je bio najveći svinger u SFRJ. Sliku je Miodragu donela majka na poklon, uz reči: "Ako on može da uđe, mogu i ja".

"Klub ima dvoje zaposlenih. To su gospođa koja brine o uređenju i momak koji obezbeđuje klub i radi za šankom", kaže Maj.

Meštani Milanovca, kao i Miodragovi poznanici, različito reaguju, ali njemu je najvažnije da se o klubu priča, naročito otkako je postavljen i sajt.

"Jedna žena iz Čačka me je zvala, čestitala mi i rekla da je najzad neko nešto pravo napravio ovde u Srbiji. Iz iskustva znam da su žene otvorenije i radoznalije i da nikada nisu zadovoljne jednim muškarcem. Svraćaju dosta i pijani. Ovde sam video da mnogim našim muškarcima žena pada na pamet samo kad su pod dejstvom alkohola. Takvi najčešće samo reže, a u stvari su rogonje", objašnjava za "Press" Miodrag, koji je trenutno samac, ali ne očekuje da na ovaj način nađe ženu svog života.

Pravila kluba:
1. Garantovana diskrecija
2. Zabranjen ulaz mlađima od 18 godina
3. Pijani ne mogu da uđu
4. Članarina 2.000 din.
5. Žene ništa ne plaćaju
Category: vesti dana - posebno izdvajamo | Views: 639 | Added by: admin | Tags: druzenje, upoznavanje, seks, Prvi legalni svingerski klub u Srbi, milanovac, klubovi, srbija | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]
Log In
E-mail:
Password:
Search
Calendar
«  Oktobar 2010  »
NEPOUTSRCEPESU
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Entries archive
Site friends
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • vrelo.ucoz.com
    Create a free website with uCoz